-- تند و شیرین

 

 

مواد لازم

1 - سینه مرغ 500 گرام

2 - روغن

3 - پیاز دو عدد

4 - مرچ دلمه  دو عدد  و مرچ سبز تند 

5 - عسل سه چهار قاشق کلان

6 - بوره مقدار کممممم

7 - کوری یا زردچوبه  ، و مساله ها

 دیگر قورمه شما دوست  دارید !

 

طرز تهیه :

گوشت مرغ را خورد میکنیم . پیاز با

روغن گلابی کنید. سپس  گوشت راعلاوه نموده

 آهسته آهسته شور بدهید .

مرغ کم سرخ شود .

دراین مرحله مرچ تند، مساله ها و نیم

گیلاس آب را علاوه کنید .

برای 10 دقیقه بگذارید مرغ بپزد .

در لحظات اخیر بوره عسل و مرچ دلمه خورد

کرده علاوه کنید . مواد را با هم مخلوط

کنید . طعم غذا را بچشید .

تندی و شیرینی باهم آمیخته یکسان باشند .

حرارت را خفیف کنید . عسل باگوشت جذب 

گردد .  همین که غذا ما سر روغن بیاید .

آماده سرویس است . 

در پهلو این سالند لذیذ یک چلوک سفید

 یا نان گرممممم یاد نرود .

نو ش جان !

 

 

    تند وشیرین ، تهیه فرشته سید

قورمه سینه مرغ

مواد لازم با تصاویر :

 

 

سینه مرغ

 

 

 

عسل ، شاد

مرچ دلمه

مرچ تند

 

پیاز

curry

 

 

-- Gulab jamun

 

سلام دوست عزیز قاشق چوبی

من هم نمیدانم چرا گلاب جامن را تهیه نمودی

شکر را به خودش نگرفت .

کلیب ویدیویی هندی را تماشا کن .

و همچنان میتوانی از تصویر در ذیل جابجا

شده است مواد مخلوط شده برای گلاب جامن

است . در دکانها ها هندی میباشد خریداری

و مطابق دستور عمل نمایی !

شاید موفق شوی

 

 

Gulab jamun milk cake mix

مواد مخلوط شده گلاب جامن !

 

 

 

-- چند توصیه برای جلوگیری از چاقی

 

1- از خوردن غذا جلو تلويزيون، راديو و كامپيوتر بپرهيزيد چرا
 
كه حواستان پرت شده و ميزان غذايى كه مى خوريد خيلى بيشتر
 
 از مورد نيازتان خواهد بود .

2- تند غذا نخوريد چرا كه قبل از احساس سيرى مواد غذايى
 
 بيشترى در داخل معده انباشته مى شود. خوردن آهسته غذا سبب
 
 میشود كه قند خون در حين خوردن بالا رفته و مركز اشتها مهار
 
شود .

3- از پله به جاى آسانسور يا پله برقى استفاده كنيد .

4- ريموت كنترل دستگاه هاى الكترونيكى (دستگاه هاى كنترل از
 
 راه دور) را از دور و بر خود جمع كنيد و براى روشن و خاموش
 
كردن دستگاه هاى الكترونيكى حركت كنيد .

5- اتومبيل خود را كمى دورتر از مقصد پارك كنيد و مقدارى از
 
 راه را پياده روى كنيد .

6- از بشقاب هاى كوچك براى غذا استفاده كنيد چرا كه بشقاب
 
 بزرگ حجم غذاى بيشترى را مى گيرد و شما براى جلوگيرى از
 
 اسراف مجبور خواهيد بود بيشتر از حد مورد نياز غذا بخوريد .

7- هنگامى كه گرسنه هستيد به خريد نرويد چون ممكن است از
 
 تنقلات و شيرينى جات بيشتر خريد كنيد .

8- سعى كنيد وقتى خريد مى رويد پول زياد با خود نبريد چرا كه
 
 مواد غذايى بيشترى خريد مى كنيد و چه بسا كه مواد خريدارى شده
 
 ضرورى هم نباشد. به كارمندان توصيه مى كنم اواسط و اواخر ماه
 
 براى خريد بروند چرا كه در اوايل ماه كه حقوق دريافت كرده اند
 
 ممكن است خريد زيادى داشته باشند .

9- اگر به رستوران مى رويد سعى كنيد يك غذا را براى دو نفر
 
سفارش دهيد .

10- اگر براى شام مهمان داريد در انتها باقى مانده غذا را در ظرفى
 
 ريخته و به ميهمانتان بدهيد تا به منزل ببرد چرا كه ماندن آنها باعث
 
 مى شود شما بيشتر از معمول بخوريد تا مواد غذايى باقى مانده فاسد
 
نشود .

 
راهنماييهايي جهت كاهش خوردن :

1- تنها در جاي مشخص غذا بخوريد .

2- ميز را به محض تمام شدن غذا ترك كنيد .

3- خوردن غذا را با فعاليتهاي ديگر مانند تماشاي تلويزيون
 
همراه نكنيد .
4- بجاي قاشق از چنگال استفاده كنيد و آنرا در ميان لقمه ها
 
 پايين بگذاريد .
 
 ( بدين ترتيب مدت زمان خوردن را طولاني تر مي كنيد . )

5- غذا را در بشقابهاي كوچك سرو كنيد .

6- حس گرسنگي 15-10 دقيقه طول مي كشد اگر بتوانيد خوردن
 
 را به تأخير بيندازيد بعد از اين زمان ديگر احساس گرسنگي نمي
 
كنيد .
 
  امتحان كنيد!
 
 

-- آب سیب

 

 

-- آب توت زمینی

 

 

-- آب انگور

 

 

-- پلوپز

 

دیگ پلوپزی

 

-- سلاد ماهی

 

 

 

 مواد لازم

 

1- کاهو یک عدد

2- زردک 

3- بادنجان رومی دو عدد

4- تخم جوش داده دو عدد

5- کانسرو تن ماهی یک قوطی

6- روغن زیتون دو قاشق کلان

7- ادویه سلاد  یا میتوانید از

 شبت استفاده کنید .

8- نمک

 

طرز تهیه :

کاهو را شسته خورد کنید . زردک را

تراشیده خلال یا رنده کنید .

رومی و تخم را قاش نموده به شکل دلخواه

کنار کاهو دیزان کنید .

قدری نمک اضافه کنید !

ادویه سلاد را با روغن زیتون مخلوط کرده

 رویش علاوه کنید  .

در اخیر ماهی و لیمو را بالایش اضافه

نموده نوش جان کنید .

 

 

     Gemischter-Salat-mit-Thunfisch 

      سلاد ماهی

   

 

fix für salatsauce

ادویه سلاد

 

  تُن ماهی با روغن نباتی 

 تُن ماهی  

 

-- روغن پنبه دانه

 

روغن پنبه دانه، نوعی روغن نباتی است

که ازدانه‌های گیاه پنبه استخراج میشود.

این روغن را پس از جدا نمودن پنبه دانه

از لیف کتان، به دست می‌آورند.

این روغن راحتماً باید برای مصارف خوراکی

تصفیه کنند تا گوسیپول، نوعی سم طبیعی

که در دانه‌های پنبه وجود دارد و آنها را

از آفت ناشی از حشرات حفظ می‌کند، را

از روغن جدا نمایند. روغن پنبه دانه اصلاً

کلسترول نداشته و میزان اسید چرب ترانس

آن هم بسیار پایین می‌باشد. معمولاً در تهیه

چیپس سیب زمینی و دیگر انواع اسنک از

این روغن استفاده می‌کنند.

همچون روغن دانه سویا، روغن پنبه دانه

را هم اغلب بطور جزئی یا کلی هیدروژنه

می‌کنند. مشکلی که در زمینه هیدروژنه

نمودن چربی ترانس وجود دارد این است

که این گونه روغن‌ها بسیار برای سلامتی

مضرند. روغن پنبه دانه اولین روغنی بود

که آن را هیدروژنه نمودند و البته در آن

زمان برای مصارف خوراکی به کار نمی‌رفت،

بلکه در تولید شمع از این روغن استفاده

 می‌کردند.

 

منبع ویکیپیدیا

 

-- پنبه دانه

 

پنبه یک نوع محصول کشاورزیست که از

الیاف پوشاننده دانه گیاه پنبه با نام

علمی (Gossypium) به دست می‌آید. پنبه،

در تولید نخ و پارچه به کار برده می‌شود.

 

 

 

پَخته ، پنبه

 

 

ادامه نوشته

-- گلاب جامن

 

 

 

1- شیر خشک ۲ گیلاس

2- آرد ۱ گیلاس

3- روغن نیم گیلاس

4- آب ۳ گیلاس برای شربت

5- بوره  ۲ گیلاس

(همراه آب  سری قیام بیارید.)

6- خلال با دام و پسته  برای تزیین 

 

طرز تهیه :

۱-شیر و آرد روغن را باهم مخلوط  کنید.

بعدا  بسیار کم آب انداخته مشت کنید.

لیکن متوجه باشد تمام آب یکجا  نه اندازید

مثل خمیر!

سپس از خمیر تهیه شده را کلو له‌ ها کوچک

و منظم جدا کنید.

(البته از مقدار تذکر شده ۴۰ عدد گلاب

جامن بسازید ) بعدا روغن با حرارت

 متوسط داغ کنید.

کلوله ها خمیری راطی چند مرحله توی  

آن رها کرده آهسته آهسته  شور داده

 بروید.

تاوقتیکه سرخ شوند. سپس آنها را از روغن

کشیده  بگذارید تا روغن خود را با کاغذ

بریزد بعد گلاب جامن رابالای شربت انداخته

برای چند لحظه میگذاریم.

وقت که فهمیدیم شربت با خود گرفته از

شربت کشیده بگذارید سرد شود. رویش را

با خلال پسته ، بادام آراسته بعدا صرف

 کنید.

 

ارسالی معسوده جان نادری

سپاس عزیزم

    گلاب جامن

    گلاب جامن

 گلاب جامن در بین قیام بوره

 

  

  گلاب جامن

 

 نکات مهم :

گلاب جامن باید  مانند جلبی شربت به‌

خود داشته باشد.

2 -  روغن تان زیاد داغ نباشد.

3- حین علاوه نموده آب توجه کنید .

با انداختن  آب  خمیر زیاد نرم  نشود . 

 

 

-- تخم کتان

 

امروزه گیاه کتان در منطقه وسیعی از اروپا و آسیا می روید .

ازاین گیاه استفاده های زیادی بعمل می آید . از الیاف آن برای

یافتن پارچه استفاده می شود . پارچه کتان برای البسه مخصوصا

 در تابستان نوعی مناسب بشمار می رود . کتان گیاهی است که از

 قدیم الایام شناخته شده و بکار میرفته است . حتی پرورش آن در

 مصر در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح معمول بوده است .

ترکیبات شیمیایی


از دانه های کتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغنی بدست

 می آید که به روغن کتان ( برای اینکه با روغن برزک اشتباه نشود)

نامیده می شود .

خواص داروئی: روغن تخم کتان علاوه بر داشتن Omega-3

 دارای ویتامین E نیز می باشد و حتی اگر بمقدار بیش از احتیاج

( یک قاشق چایخوری در روز ) مصرف شود عوارض جانبی

 نخواهد داشت .خاصیت مهم دیگر روغن کتان اثر ضد تورم آن

 می باشد . میگرنهای دردناک را شفا دادنه و عادات ماهانه

دردناک را از بین می برد .مطالعات جدید نشان داده است که

روغن تخم کتان حتی می تواند مصونیت بدن را در مقابل بیماریها

 بالا ببرد . استفاده از این روغن از سرطان جلوگیری می کند .

تخم کتان بعلت داشتن موسیلاژ زیاد نرم کننده بسیار خوبی است

و در رفع یبوست می توان از آن استفاده کرد .

بدین منظور باید تخم کتان را روی زبان ریخت و با مقدری آب

 آنرا بدون جویدن بلعید و یا می توان تخم کتان را در آب خیس کرده

 و صبح ناشتا خورد .دم کرده تخم کتان نیز معجزه گر است .

دم کرده آن علاج بیماریهای مجاری ادرار ، زخم معده و وروم روده

، یبوست ، ورم مثانه ، سنگ کلیه ،سرفه، دردهای پریود و حتی

 مرض قند می باشد . می توان تخم کتان را با مقداری آب جوشانید

 و سپس جوشانده آنرا در داخل وان حمام ریخت و در آن دراز کشید

. خارش پوست را فورا از بین می برد .

طرز استفاده: روغن تخم کتان بنام Flax Seed Oil نامیده می

شود و می توان آن را از فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی

 از داروخانه ها خریدری کرد که البته در یخچال نگهداری شود و

 باید دقت کرد که تاریخ مصرف آن نگذشته باشد .


مضرات : مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .


منبع
رشد

 

-- leinsaat

 

سلام دوستان عزیزم

leinsaat یا leinsamen اسم فارسی چی است ؟

leinsamen مانند خاشخاش و سیاه دانه روی نان یا در بین

 خمیر نان می اندازند .

 

 

 

--  کروسانت

 

همچنان میتوانیم از کروسانت انواع مختلف

ساندویچ تهیه نمایم . مواد مورد نیاز ساسچ

های  حلال گوشت گاو یا پرنده گان، سلاد

و کاهو و پنیر میباشد .

کروسانت را از وسط ار طرف عقب دو نصف

میکنم طوریکه از هم جدا نشوند !

سپس پنیر و ساسچ را در لایه اش میگذاریم.

برای لذت بیشتر ناشتای صبح ساندویج ها

تهیه شده را برای چند دقیقه در بین

داش بگذارید !

 

 

 

 

 

كرواسون

 

 

ساسچ

 

-- چلو

 

 

مواد لازم

 

۱- برنج باریک اعلی ۴ پیمانه

من از برنج باسمتی استفاده کردم

۲- روغن ۲۰۰ گرام

۳- یک قاشق کلان بوره

۴- مصالحه دیگ

۵- آب

۶- نمک

 

طرز طبخ

برنج رانظر به کیفیت اش ، شب قبل از

خواب و یا چند ساعت قبل از طبخ نمودن

پاکیزه شسته،با آب سرد تر کنید. 

هنگام طبخ آب برنج را صاف میکنم .

دیگ  را معه آب و نمک روی حرارت گذاشته

میگذاریم آب بجوشد .

سپس برنج را علاوه میکینم . آب باید زیاد

باشد دانها برنج باهم نچسپد .

همین که دانه ها برنج مغز نداشت  . آب

آن را ذریعهء چلو صاف ، برطرف میکنم .

روغن را داغ نموده  بوره را بالای روغن

ریخته و با حرارت خفیف میگذاریم .

بوره رنگ نصورای را به خود  بگیرید . 

بوره  تهیه شده را در وسط برنج و روغن

را به تمام حصه ها برنج می اندازیم . 

حصه بوره ریخته گی را کمی شور داده

رویش رابا برنج سفید میپوشانیم .

مقداری  آب و  نمک   در بین کرایی روغن

تهیه نموده روی برنج می اندازیم . 

گرممصالحه را اضافه نموده روی برنج  حفره

ها ایجاد نماید .

سر دیگ را با دستمال پاکیزه و یا ستک

پیچانیده سر دیگ را محکم ببندید!

ناگفته نماند بعداز پنج دقیقه به ته دیگ

توجه کنید .آواز ترق ترق را شنیدید .

حرارت را خفیف کنید .

کم از کم برای مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.

برنج دم بکشد  .

هنگام سرویس برنج را شورداده در بین

غوری ها میکشیم .

 

طرز تهیه چلو با تصاویر :

 

 

  چلو ، تهیه فرشته سید

 برنج آبکش شده

   شکر و روغن

 بوره و روغن

  بوره داغی برای چلو

بوره داغ برای برنج

  چلو

چلو  بوره داغی  

چلو

 برنج

 چلو

برنج دورنگه بعداز  دم کشیدن

 

 

   

-- کروسانت

 

  مواد لازم

 

۱- شیر ۲گیلاس

۲- روغن  نیم گیلاس

۳- تخم  ۲ دانه

۴- بکن پودر  ۱پاکت

۵- خمیر ترش ۱ پاکت

۶- نمک ۱ قاشق

۷- بوره ۱ قاشق کلان

۸- آرد ۱ کیلو

طرز تهیه :

تمام مواد‌ها رابا شیر خمیر کنید  مانندی

خمیر آشک بعد بگذارید که خوب برسد  بعد

۴ زواله کنیدبعد یک زواله راهمراه تیراش

 نازک کنید هر قدر نازک شود خوبش می‌‌آید

بد که نازک و گرد  شد  بعد مثل پیز ه 

 ۸ توته کنید بعد هر توته را از طرف

لب خمیر لوله کنید .   بعد بگذارید که

دوباره برسد سپس کروسانت را داخل داش 

 باحرار ت ۱۸۰برای نیم ساعت بگذارید

همین که طلایی شد بکشد بگذارید.

بگذارید .سرد شود 

کروسانت به اشکال مختلف مورد مصرف قرار

 میگیرد . اگر خواستید برای طفل‌ها لایه

خمیر چاکلیت یا مربا بگذارید .

نوش جان کنید .

ارسالی معسوده جان نادری

سپاس گذارم عزیزم

 

 

طرز پیچانیدن کروسانت

croissant

 کروسانت بعد از پختن

 

کروسانت را با مربا مصرف کنید .

 

 

 زواله هموار شده را هشت یا شش حصه توته

 میکنیم.

 

-- کروسانت

 

 طرزتهیه کروسانت را به شکل زنده تماشا کنید .

 

 

 

 

 

 

 

-- بولانی بازاری

 

بولانی ها در بازار بفروش میرسد .

معمولا از کچالو وگندنه تهیه میکردد.

مواد دیگر غیر از نمک علاوه نمیگردد .

بعضی اوقات کچالو و گندنه نظر به

خواهش مشتری ها را باهم یکجا نموده

بولانی طبخ میدارند.

همچنان بولانی فرمایشی کچالوو تخم دار

خیلی مزه دار است .

بولانی ها   معمولی دانه ۵ افغانی و

فرمایشی ۷ الی ۱۰ افغانی بفروش میرسد .

بولانی پز ها مهارت خاص دارند هر مرتبه

میتوانند جهار الی پنج بولانی را یکجا

و همزمان باز کند . خیلی نازک بدون

اینکه بهم بچسپد

 

 بولانی

 

بولانی

بولانی کچالو و گندنه

بولانی

بولانی

بولانی

بریان کردن بولانی

تصاویر ارسالی سید هجران رضا

سپاس دوست گرامی

 

وسیله برش کروسانت



 

 

 

-- خاکینه

 

 خاگینه تهیه شغله سعید