-- چلو
مواد لازم
۱- برنج باریک اعلی ۴ پیمانه
من از برنج باسمتی استفاده کردم
۲- روغن ۲۰۰ گرام
۳- یک قاشق کلان بوره
۴- مصالحه دیگ
۵- آب
۶- نمک
طرز طبخ
برنج رانظر به کیفیت اش ، شب قبل از
خواب و یا چند ساعت قبل از طبخ نمودن
پاکیزه شسته،با آب سرد تر کنید.
هنگام طبخ آب برنج را صاف میکنم .
دیگ را معه آب و نمک روی حرارت گذاشته
میگذاریم آب بجوشد .
سپس برنج را علاوه میکینم . آب باید زیاد
باشد دانها برنج باهم نچسپد .
همین که دانه ها برنج مغز نداشت . آب
آن را ذریعهء چلو صاف ، برطرف میکنم .
روغن را داغ نموده بوره را بالای روغن
ریخته و با حرارت خفیف میگذاریم .
بوره رنگ نصورای را به خود بگیرید .
بوره تهیه شده را در وسط برنج و روغن
را به تمام حصه ها برنج می اندازیم .
حصه بوره ریخته گی را کمی شور داده
رویش رابا برنج سفید میپوشانیم .
مقداری آب و نمک در بین کرایی روغن
تهیه نموده روی برنج می اندازیم .
گرممصالحه را اضافه نموده روی برنج حفره
ها ایجاد نماید .
سر دیگ را با دستمال پاکیزه و یا ستک
پیچانیده سر دیگ را محکم ببندید!
ناگفته نماند بعداز پنج دقیقه به ته دیگ
توجه کنید .آواز ترق ترق را شنیدید .
حرارت را خفیف کنید .
کم از کم برای مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.
برنج دم بکشد .
هنگام سرویس برنج را شورداده در بین
غوری ها میکشیم .
طرز تهیه چلو با تصاویر :
برنج آبکش شده
بوره و روغن
بوره داغ برای برنج
چلو بوره داغی
برنج
برنج دورنگه بعداز دم کشیدن