مواد لازم

 

۱- برنج باریک اعلی ۴ پیمانه

من از برنج باسمتی استفاده کردم

۲- روغن ۲۰۰ گرام

۳- یک قاشق کلان بوره

۴- مصالحه دیگ

۵- آب

۶- نمک

 

طرز طبخ

برنج رانظر به کیفیت اش ، شب قبل از

خواب و یا چند ساعت قبل از طبخ نمودن

پاکیزه شسته،با آب سرد تر کنید. 

هنگام طبخ آب برنج را صاف میکنم .

دیگ  را معه آب و نمک روی حرارت گذاشته

میگذاریم آب بجوشد .

سپس برنج را علاوه میکینم . آب باید زیاد

باشد دانها برنج باهم نچسپد .

همین که دانه ها برنج مغز نداشت  . آب

آن را ذریعهء چلو صاف ، برطرف میکنم .

روغن را داغ نموده  بوره را بالای روغن

ریخته و با حرارت خفیف میگذاریم .

بوره رنگ نصورای را به خود  بگیرید . 

بوره  تهیه شده را در وسط برنج و روغن

را به تمام حصه ها برنج می اندازیم . 

حصه بوره ریخته گی را کمی شور داده

رویش رابا برنج سفید میپوشانیم .

مقداری  آب و  نمک   در بین کرایی روغن

تهیه نموده روی برنج می اندازیم . 

گرممصالحه را اضافه نموده روی برنج  حفره

ها ایجاد نماید .

سر دیگ را با دستمال پاکیزه و یا ستک

پیچانیده سر دیگ را محکم ببندید!

ناگفته نماند بعداز پنج دقیقه به ته دیگ

توجه کنید .آواز ترق ترق را شنیدید .

حرارت را خفیف کنید .

کم از کم برای مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.

برنج دم بکشد  .

هنگام سرویس برنج را شورداده در بین

غوری ها میکشیم .

 

طرز تهیه چلو با تصاویر :

 

 

  چلو ، تهیه فرشته سید

 برنج آبکش شده

   شکر و روغن

 بوره و روغن

  بوره داغی برای چلو

بوره داغ برای برنج

  چلو

چلو  بوره داغی  

چلو

 برنج

 چلو

برنج دورنگه بعداز  دم کشیدن