-- مربای زردک

 

 

فراه رسیدن ماه مبارک رمضان را به کافۀ ملت مسلمان و متدین
افغانستان و جهان تبریک عرض می داریم .

مواد لازم

1 - زردک ماشین شده ۱۰ گیلاس

2 - بوره، شکر شش گیلاس پر

3 - آب ۲ لیتر

4 - هیل یک قاشق چای خوری

5 - عرق گلاب بقدر لازم

6 - رنگ زرد بقدر لازم

7 - آب یک عدد لیمو کلان

8 - خلال نارنج اختیاری یک گیلاس

تلخی اش گرفته شده باشد .

 

طرزتهیه :

آب و زردک را روی حرارت میگذاریم .

ده دقیقه جوش بخورد . سپس عرق گلاب ، رنگ

زرد ، هیل . بوره را علاوه میکنم .

میگذاریم خوب جوش بخورد . حین جوش آب

لیمو را علاوه میکنم .

میگذاریم تاوقتی که آب کاملا تبخیرگردد.

بعد از اینکه مربا سرد گردد . در بین

بوتل های شیشه یی در جا سرد نگهداری

کنید .

 

 زردک و آب

 مربای زردک تیهه فرشته سید

مربای زردک (هویج ) آماده است.

اشتهای خوب !

 

نکته :

۱- گیلاس اندازه گیری ،گیلاس دسته دار

 روزانه ، (۲۰۰ ملی لیتر)

۲- خلال نارنج را شسته تر کنید سپس چندین

مرتبه جوش داده آبش را عوض کنید کاملا

تلخی اش از بین برود.

 

مضرات :

خلال نارنج پایین کننده فشار خون است.

اشخاص فشار خون پایین است .

لطفابه خوردن خلال نارنج زیاده روی

نکنید!

ودر صورت لازم از مربا خذف گردد.

 

 

--  سینه مرغ

 

مواد لازم


١ - گوشت سفيد ٥٠٠ گرام


٢ - روغن مايع


٣ - مرچ دلمه سه عدد ( سه رنگ )


٤ - مساله مرغ اختياري براي طعم بهتر


٥ - نمك


٦ - نان پره گي من از نوع تركي ان استفاده كردم


طرز تهيه :


 دیگ ناسوزرا روي حرارت ميگذاريم .  داخل آن قدري روغن

 ميريزم گرم شود .

سپس گوشت را به شكل لقمه يي برش نموده بالاي روغن اضافه

 ميكنيم .

بايد يادآور شوم حرارت بايد بسيار خفيف باشد مرغ خام سوز نشود!

همين گوشت نسبتا پخته شد و ابش هم روبه خشك شدن رفت مرچ

دلمه را قاش و خلال مانند ريزه ميكنيم بالاي گوشت اضافه ميكنيم

و ميگذاريم كمي تفت ببيند نرم و با مرغ خوشمزه گردد .

غذا آماده هست نان را طور دلخواه به غوري گذاشته غذا را كشيده و

سرو ميكنيم .

نوش جان تان

 

 

سینه مرغ

 

 dolmah wa Gosht Murgh

 

 

  سینه مرغ      farishtaseyid

 

Gosht- Morgh    تهیه فرشته سید

 


نوت :
براي تزيين من از سر مرچ دلمه استفاده كردم .

همچنان حين كشيدن غذا مرغ را وسط و مرچ را تزيين گونه گاه

 چهار اطراف مرغ گاه يكطرف گاه هم در وسط قرار ميدهم.