منتو

 

 

.

    منتو ، آموزش منتو با فرشته سید

  منتو را  در ظرف مخصوص منتو پزی گذاشته با بخار آبجوش

طبخ کنید .

یک نکته مهم برای خانم عزیز  چشم براه مهمان عزیزان شان اند .

و منوی غذای ها منتو نیز شامل است .

شما عزیزان منتوانید منتو را یک روز قبل تهیه کنید . برای مدت

۱۵ دقیقه روی حرارت با بخار آبجوش بگذارید .

دیگ منتو را تا فردا در جای سرد بگذارید .

و فردا به خیال راحت منتو را دوباره تفت دهید . و سرو کند .

و از یک عالم جنجال در روز مهمانی رهای حاصل کنید . 

 

 
 
انواع ساسچ ها حلال ترکی

 

 

-- کیک انجیر

 

 مواد لازم

۱ -  آرد ۱۵۰ گرام

۲- تخم مرغ سه عدد 

۳ - بوره ۱۰۰ گرام

۴ - وانیل چهار قاشق خورد

۵ - مسکه ۱۰۰ گرام

۶ - دارچینی نیم قاشق خورد

۷ - خلال بادام بقدر لازم

۸ - انجیر خشک ۲۰۰ گرام  

۹- بک پلور ، بیگنیگ پودر  یک بسته

۱۰ - پوست لیمو برای خشبوی مقدار کم

 

طرز تهیه

تخم را مکس میکنیم . سپس بوره را علاوه و مسک میکنیم . وانیل ،

و  آرد را  به تدریج اضافه میکنیم .

مواد را خوب مکس میکنیم . سپس مسکه را اضافه میکنم بعد ازمکس

شدن بک پلور ، دارچینی ،  خلال بادام  و انجیر را علاوه میکنیم .

داش را قبلا به ۲۰۰ درجه سانتی گریت داغ نمودن قالب را کاغذ

گرفته روغن چرب میکنیم .

مایع کیک انجیر را ریخته قالب را در طبقه وسطی داش گذاشته بعد

از چند دقیقه حرارت را ۱۷۵  تغیر دهید .

 بعد از سرد شدن کیک را از قالب بیرون آورده نوش جان کنید .

 و بگذارید کیک طلایی گردد .

گوارای وجود شما باد  !

      

 کیک انجیر مطابق نوت فوق تهیه نگردیده !!!

 

 کیک وانیل و کاکوی با انجیر تازه !

نوت

دوستان عزیزم من تا حال این کیک را خودم تهیه ننموده ام .

 نسخه اش را یاداشت گذاشته ام . انشالله طبخ اش میدارم و برای

 شما هم اطلاع میدهم .

 

ادامه نوشته