مواد لازم
۱ - آرد ۱۵۰ گرام
۲- تخم مرغ سه عدد
۳ - بوره ۱۰۰ گرام
۴ - وانیل چهار قاشق خورد
۵ - مسکه ۱۰۰ گرام
۶ - دارچینی نیم قاشق خورد
۷ - خلال بادام بقدر لازم
۸ - انجیر خشک ۲۰۰ گرام
۹- بک پلور ، بیگنیگ پودر یک بسته
۱۰ - پوست لیمو برای خشبوی مقدار کم
طرز تهیه
تخم را مکس میکنیم . سپس بوره را علاوه و مسک میکنیم . وانیل ،
و آرد را به تدریج اضافه میکنیم .
مواد را خوب مکس میکنیم . سپس مسکه را اضافه میکنم بعد ازمکس
شدن بک پلور ، دارچینی ، خلال بادام و انجیر را علاوه میکنیم .
داش را قبلا به ۲۰۰ درجه سانتی گریت داغ نمودن قالب را کاغذ
گرفته روغن چرب میکنیم .
مایع کیک انجیر را ریخته قالب را در طبقه وسطی داش گذاشته بعد
از چند دقیقه حرارت را ۱۷۵ تغیر دهید .
بعد از سرد شدن کیک را از قالب بیرون آورده نوش جان کنید .
و بگذارید کیک طلایی گردد .
گوارای وجود شما باد !

کیک انجیر مطابق نوت فوق تهیه نگردیده !!!

کیک وانیل و کاکوی با انجیر تازه !
نوت
دوستان عزیزم من تا حال این کیک را خودم تهیه ننموده ام .
نسخه اش را یاداشت گذاشته ام . انشالله طبخ اش میدارم و برای
شما هم اطلاع میدهم .