-- حلیم

 

 

مواد مورد ضرورت

۱- گندم سفید 2 گیلاس

۲- برنج لک1 گیلاس

۳- سینه مرغ 2 عدد

۴- روغن زرد ، یا روغن نباتی بقدر لازم

۵- بوره

۶- هیل

۷- دارچینی

۸ - آب


طرز تهیه

یک شب قبل گندم راباآب شیرگرم ترکنید ونیز 8

ساعت قبل برنج راترکنید.البته درظرف جداگانه

ونیزمرغ رانرم نموده استخوان هایش رابیرونموده

ریشه ریشه کنید بعدا بایک لیتراب جوش اول

گندم را جوش داده بامکسردستی خوب مکسرکنید 

 و بعدا برنج را باآن علاوه نموده مکسر کنید و

 همین ۱ لیتر آب را کم کم علاوه کنید تا خوب

نرم شده و شکل حلیم را به خود بیگیرد.

بعدا گوشت ریشه شده را با آن علاوه کنید تا

خوب مخلوط شود و بعدابرای مدت 10 دقیقه باآتش

 نیمه گرم دم داده شود .روغن  را داغ نموده

حلیم را سرخ میکنیم به غوری ها کشیده و رویش

 را بوره پاش میدهیم و با دارچینی وهیل آن

را نوش جان نماید .

 

بااظهار سپاس از شبنم جان عزیز

 

 

-- کشمش پنیر



مواد لازم:

۲ قوطی شیر پر چرپ

۴ قاشق غذا خوری ماست

کشمش سبز و سرخ با اندازه لازم

به اندازه یک متر پار چه نخی ( سان)


طرز تهیه کشمش پنیر:

شیر را در داخل دیگ و یا هر ظرف دلخواه خود بریزید.

و روی حرارت بگذارید تا اینکه جوش آید بعد درجه

حرارت را کم کرده ماست را به شیر علاوه کنید و به

مدت ۷ دقیقه شیر بریده شده را با کفگیر چوبی هم

بزنید، حالا پار چه نخی تان را به روی چلو صاف پهن

کرده و شیر بریده شده را در آن برزید و بعدا

اطراف پار چه را جمع کرده و با نخی آن را محکم

ببندید، بعدا روی آن یک وزن سنگین را بگذارید

که آب آن کاملا بیرون شود( در حدود ۴- ۵ ساعت)

بعد از آنکه پنیر آماده شد آن را در ظرف مورد

نظر خود گذاشته آن را با کشمش سبز و سرخ تزئین

کنید.

ارسالی عزیزه جان محمدی

سپاس عزیزم (F)




-- آشک


تهیه عزیزه محمدی

-- تزیین قاشق و پنجه

دیزان زیبای قاشق و پنجه بوفی ، بوفه

تزیین عزیزه محمدی

--  پودین طلایی



مواد لازم:

1 - شیر پر چرب ۱ لیتر

2 - دو پاکت پودر پودین (با طعم آناناس)

3 - خلال بادام و پسته برای‌ تزئین روی پودین

4 - رنگ زرد مواد خوراکی ۱/۳ قاشق چای خوری

5 - قالب دلخواه شما


طرز تهیه پودین طلایی

شیر سرد و پودر پودین را در ظرفی‌ با هم کاملا مخلوط نموده بعدا رنگ زرد را (با اندازه که رنگ مخلوط شیر تان طلایی گردد) با آن علاوه نمایید، بعدا مخلوط به دست آمده را بالای حرارت گذاشته متواتر شور دهید تا ته آن نگیرد و غلیظ گردد( حدود ۶-۷ دقیقه). حالا پودین را به قالب مورد نظر خود بریزید و بعد از آن که پودین کمی‌ سرد شد آن را در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود. زمانیکه پودین کاملا سرد شد ظرف مورد نظر تان را روی قالب گذاشته و با آهستگی پودین را با روی ظرف تان برگردانید و بعدا با پسته و خلال بادام پودین را تزئین کنید.

نوت: برای‌ آنکه پودین از قالب آسان جدا گردد، من در آغاز کارام قالب پودین را در یخچال مگذارم. 

ارسالی عزیزه جان محمدی 

ممنون عزیزم




تهیه عزیزه محمدی


-- تزیین سلاد



عزیزم مواد را سلاد تهیه کردی بنوبس .



تهیه عزیزه محمدی

-- فرنی

فر نی آراسته شده با جیلی


تهیه عزیزه جان محمدی


-- حلوا



تهیه عزیزه محمدی


-- حلوا   

تهیه عزیزه محمودی

تهیه عزیزه محمدی 

-- پودین

 

  پودین

 

 

دیزاین سلاد

  مواد استفاده سلاد :

کاهو

بادرنگ

ترب سفید

جواری

لبلبو

متر (  پلی )

و قالب  شکل قلب برای دیراین

 

-- آی خانم

   

اي خانم

مواد لازم

1 -آرد ترميده يك و نيم كيلو(براي خمير)

2 -گوشت يك كيلوگوساله يا مرغ( نرم شده)

3 -زردك 4 عدد

4 -كچالو 4 عدد

5 -گشنيز يك گيلاس ريزه شده

6 -كرم يك عدد

7 -بادنجان رومي 4عدد

8 -مصاله ديگ 2 قاشق

9 -نمك و مرچ به قدر ضرورت

10 -روغن يك گيلاس مايع

11 -چكه سير دار 2گيلاس

 

طرز تهيه :

خمير را شب تهيه نموده و بايد اندازه سخت

بودنش كمي ازخمير منتو نرم تر( يعني برابر

نرمي گونه ها).

همه مواد بدون گوشت خام استفاده ميگردد.

نخست زردك و كچالوي خام و كرم  را شسته

بعد كچالو و زردك را پوست كرده ازماشين

تراشك ريزه ريزه بيرون كنيد سپس كرم را

هم از تراشك بگدرانيد(اگر خورد خورد مي

نماييد از ماشين سلاته هم مي شود استفاده

كرد) به تعقيب آن بادنجان رومي را بادست

ريز ريز كرده و بعد گشنيز راعلاوه نماييد.

وقتي همه را مخلوط نموديد، گوشت را ريز ريز

نموده، مصاله، نمك و مرچ را هم يكجا كرده،

مخلوط كنيد.

حالا خمير را كه قبلا گلوله گلوله نموده ايد

تا خوب جا بيافتد، يك يك ذغاله برداشته

اول از درجه 5 و بعد از درجه 2 ماشين آش

بگذرانيد مواظب باشيد كه زياد نازك نشود

و دبل هم نماند.

خمير را به شكل طويل نازك كنيد و در روي

تكه با كمي ارد دار، هموار نمايد.

ازمواد تهيه شده بر روي همه خمير هموار شده

پهن كنيد و با احتياط خميرازطول لوله لوله

كنيد.

قالب ديگ منتو را روغن چرب كرده و خمير

ملوس با مواد را به شكل قوس بالاي سوراخ

هاي ديگ جابجا كنيد( شايد در يك قالب 2

لوله خمير جا شود) به همين ترتيب همه قالب ها

را ترتيب كنيد. در اخر با اسفنج بالاي خمير

ها روغن بماليد تا خشك نشنوند. و آب را

در ديگ اول جوش نموده قالب ها بچنيد .

و براي مدت 15 دقيقه بگذاريد(همينكه خمير

ها پخته باشد ورم مي كنند دقت كنيد كه

زياد نرم نشود)

بعد از اين مدت قالب ها را از آتش دور

كرده و در فضاي باز بگذاريد. همينكه خود

را كمی گرفتند چرا كه توته توته نشوند

با اختياط از ديگ كشيده درغوري بگذاريد

و با كارد توته توته كنيد.

روي انرا با چكه و بادنجان رومي تازه

ريزه شده تزيين كنيد اگر ميل داشتيد .

دال نخود را هم قورمه مي توانيد.

 و اي خانم لذيذ را نوش جان كنيد.

ارسالی محترمه محبوبه کریمی

یک جهان سپاس عزیزم


 تهیه آی خانم با تصاویر :

خمیر آی خانم

آی خانم

مواد تهیه شده برای آی خانم

مواد تهیه شده برای آی خانم

طریق پر کردن ای خانم

 

طرز پیچانیدن آی خانم

گذاشتن مواد در بین خمیر پهن شده برای تهیه  آی خانم

آی خانم

لوله کردن آی خانم

آی خانم

گذاشتن آی خانم به دیگ منتو

آی خانم در حین طبخ ...

آی خانم

طریق کشیدن آی خانم به غوریها ..

آی خانم

آی خانم  تهیه محبوبه جان کریمی

 آی خانم