مواد لازم:

1 - شیر پر چرب ۱ لیتر

2 - دو پاکت پودر پودین (با طعم آناناس)

3 - خلال بادام و پسته برای‌ تزئین روی پودین

4 - رنگ زرد مواد خوراکی ۱/۳ قاشق چای خوری

5 - قالب دلخواه شما


طرز تهیه پودین طلایی

شیر سرد و پودر پودین را در ظرفی‌ با هم کاملا مخلوط نموده بعدا رنگ زرد را (با اندازه که رنگ مخلوط شیر تان طلایی گردد) با آن علاوه نمایید، بعدا مخلوط به دست آمده را بالای حرارت گذاشته متواتر شور دهید تا ته آن نگیرد و غلیظ گردد( حدود ۶-۷ دقیقه). حالا پودین را به قالب مورد نظر خود بریزید و بعد از آن که پودین کمی‌ سرد شد آن را در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود. زمانیکه پودین کاملا سرد شد ظرف مورد نظر تان را روی قالب گذاشته و با آهستگی پودین را با روی ظرف تان برگردانید و بعدا با پسته و خلال بادام پودین را تزئین کنید.

نوت: برای‌ آنکه پودین از قالب آسان جدا گردد، من در آغاز کارام قالب پودین را در یخچال مگذارم. 

ارسالی عزیزه جان محمدی 

ممنون عزیزم




تهیه عزیزه محمدی