-- spring rolls  ،  اسپرنگرول

 

۱- کرم                یک بر چهار حصه
۲-     چپس            ۲۵۰ گرام
۳ - نوش پیاز         یک دسته
۴ - مرچ دولمه     یک دانه
۵ - مرغ            ۳  ران
۶ - خمیر آماده برای سمبوسه یک بسته
۷ - تخم           ۱   دانه
۸ - نمک و مساله جات به قدر ضرورت
۹ - روغن به قدر ضرورت
 
 
طرز تهیه :
 
اولامرغ را در دیگ بخار نرم میکنیم بعد کرم را باریک و دراز میبریم و بعد نوش پیاز مرچ دولمه چپس و مرغ را هم میده میکنیم بعد در یک ظرف کمی روغن انداخته اول مرغ و کرم را کمی سرخ میکنیم بعد دیگر چیز های را قبلا ریزه کرده بودیم را علاوه میکنیم میگداریم تا خوب سرخ شود بعد نمک  و هر مساله دیگری که خوش دارید که مواد تان با خوشمزه کند علاوه نمایدو مواد آماده است .سپس در بین یک طرف یک دانه تخم بهم میزنیم.
 و خمیر سمبوسه باید چهار گوش باشد انرا گرفته با برسک  تخم را به دو طرف بغل و بالای بزنید بعد از مواد که قبلا اماده
کرده بودید در بین آن گذاشته بپیچانید و دو بغلی آن را با دست فشار بدهید که به هم بچسپد بعد روغن را سرخ نموده انها را در بین روغن سرخ نماید بعد در بشقاب با سبزیجات تزیین نموده باکمی چتنی نوش جان نمایید.
 
 
 
 
 ارسالی شبنم عارف
 
نوت :
 چپس آماده که در مغازه  هایی خوراکه فروشی است و مدت کم ما در خانه در روغن پحته میکنیم.

-- استفاده از خشخاش در افغانستان عزیز

سلام دوستان عزیز !

 علیرضا آیت اللهی دوست ایرانی ما ضمن توصیف از وب طرزه تهیه غذاهای افغانی  سوال را مطرح کردند من معلومات بسیار اندک داشتم برای شان نوشتم شما هم لطفا معلومات خویش درج کنید .

خسته نباشید . علاقه دارم بدانم تا چه حدود از خشخاش در غذاهای افغانی استفاده می شود و آیا بیشتر در کدام مناطق افغانستان .
در هرحال کاری که شما در این وبلاگ می کنید تحسین آمیز است .


سلام دوست محترم !
سپاس گذارم از نظریات نیک شما ، در افغانستان عزیز مردم کابل از خشخاش
برای روی نان ؛ روی روت همراه با سیاه دانه و اکثرا روی سمنک حلوا استفاده میکنند و همچنان خشخاش را با چند نوع میوه خشک دیگر مانند بادام پسته مخلوط و کوبیده سپس با عسل مکس میکنند وهرروز صبحانه یکمقدار معین نوش میکنند برای تقویت اعصاب مفید است .
در مورد ولایت متاسفانه معلومات ندارم .

فرشته

 


 weiße Schlafmohn Samen