-- عدس
دال
مواد لازم
۱- عدس دو پیمانه
۲- روغن بقدر لازم
۳- سیر سه چهار حبه
۴- رب رومی ( رب گوجه )
۵- پیاز بریان یک قاشق کلان
۶- مساله تندوری دو قاشق کلان
۷- نمک و مرچ سرخ بقدری لازم
۸- برای تزیین از مرچ دلمه مرچ سبز و گشنیز استفاده کردم .
طرز تهیه عدس، نسک
یک ساعت قبل از پختن عدس را چند آب شسته و تر نماید .
روی حرارت در بین دیگ روغن را بگذارید که داغ گردد .
آب عدس را صاف نموده عدس را بالای روغن ریخته برای مدت ۵
الی ۱۰ دقیقه بماند عدس مذکور با روغن تفت بدهید .
رب رومی را علاوه کنید . بعد از سرخ شدن سیر کوبیده و مساله
تندوری شده را علاوه کنید .
سپس مقدار دو گیلاس اضافه نماید . مرتبا دیگ را شور بدهید .
بعدا و مرچ و نمک علاوه نموده ورا نیز اضافه کنید .
حرارت را خفیف نماید . تا نمک جذب گردیده و دانه عدس نرم
گردد . اگر دانه عدس درشت بودند قدر آب بریزید .
بعد از نرم شدن سالن عدس ما آماده است . هنگام سرویس نموده
غذا سیر داغ نموده روی دال نسک بی اندازید .
در صورت تمایل عدس آراسته سرو کنید . عدس سالندیست بانان
خشک به مصرف میرساند . همچنان عدس با چلو نیز سرو میگردد.
بنام عدس چلو یاد میگردد .
طبخ دال نسک با تصاویر
عدس سیر داغ