-- عدس

 

دال

عدس

 

مواد لازم

۱- عدس دو پیمانه

۲- روغن بقدر لازم

۳- سیر سه چهار حبه

۴-  رب رومی  (  رب گوجه )

۵- پیاز بریان یک قاشق کلان

۶- مساله تندوری دو قاشق کلان

۷- نمک و مرچ  سرخ  بقدری لازم

۸- برای تزیین از مرچ دلمه مرچ سبز و گشنیز استفاده کردم .

 

 طرز تهیه عدس، نسک

 یک ساعت قبل از پختن عدس را چند آب شسته و تر نماید .

  روی حرارت  در بین دیگ روغن را بگذارید که داغ گردد .

آب عدس را صاف نموده عدس را بالای روغن ریخته برای مدت ۵

الی ۱۰ دقیقه بماند عدس مذکور با روغن تفت  بدهید  .

رب رومی را علاوه کنید . بعد از سرخ شدن  سیر کوبیده و مساله

 تندوری  شده را  علاوه کنید .

 سپس مقدار دو گیلاس اضافه نماید . مرتبا دیگ را شور بدهید .

بعدا  و مرچ و نمک علاوه نموده ورا نیز اضافه کنید .

 حرارت را خفیف نماید . تا  نمک جذب گردیده و دانه عدس نرم

گردد . اگر دانه عدس درشت بودند قدر آب بریزید .

 بعد از نرم شدن سالن عدس ما آماده است . هنگام سرویس نموده

غذا سیر داغ نموده روی دال نسک بی اندازید . 

در صورت تمایل  عدس آراسته سرو کنید .  عدس سالندیست بانان

خشک به مصرف میرساند . همچنان عدس با چلو نیز سرو میگردد.

بنام عدس چلو یاد میگردد .

 

طبخ دال نسک با تصاویر

 عدس

عدس

عدس سیر داغ

عدس

 

 

 

 

دال نسک

 

دال

عدس

 

مواد لازم

۱- عدس دو پیمانه

۲- روغن بقدر لازم

۳- پیاز دو عدد متوسط  که باید بریان شود

۴-  رومی تازه یا رب رومی

۵- پودر سیر یک قاشق

۶-  پودرتخم گشنیز  قاشق کلان

۷- زردچوبه یا مساله کاری بقدر لازم

۸-  نمک و مرچ 

۹- سرخ  یا مرچ تازه  بقدری لازم

 

 طرز تهیه عدس، نسک

 یک ساعت قبل از پختن عدس را چند آب شسته و تر نماید .

پیاز طلایی بریان کنید . بکوبید !

آب عدس را صاف نموده  در بین روغن  مذکور عدس

برای ۱۰ دقیقه حرارت بدهید !

سپس رومی خورد شده  را علاوه کنید . بعد از سرخ شدن 

 سیر کوبیده و مساله ها مرچ ونمک  را  علاوه کنید .

 سپس قدری آب و پیاز بریان را اضافه نماید .

مرتبا دیگ را شور بدهید . حرارت را خفیف نماید .

 تا  نمک جذب گردیده و دانه عدس نرم گردد .

 بعد از نرم شدن سالن عدس ما آماده  هنگام سرویس است .

در صورت تمایل  عدس آراسته سرو کنید .  عدس سالندیست بانان

خشک به مصرف میرساند . همچنان عدس با چلو نیز سرو میگردد.

بنام عدس چلو یاد میگردد .

 

طبخ دال نسک با تصاویر

 اگرعدس را با روغن برای مدت 5 الی 10 دقیقه سرخ نماید . خیلی لذیذ خواهد گردید . تهیه سالن عدس تهسط فرشته سید

 

 دال نسک

-- چهار مصالحه

 

چهار مصالحه یا ادویه غذا عبارت است از .

 دارچینی

هیل کلان

زیره

میخک

میخک دارچینی و هیل همه یک اندازه مگر زیره به اندازه بیشتر

همه باید به شکل پودر در آورده شده باشند .

اینها را با هم مخلوط و هنگام دم نمودن پلو روی برنج پاش میدهند .

و برای بوی خوش چلو تنها از زیره  اسستفاده میکنند .

گاه زیره کوبیده و بیشتر زیره را درست کوبیده ناشده بالای چلو حین

دم نمودن علاوه میدارند .

من بر علاوه این مساله ها از هیل چای نیز برای خوشبوی پلو

مخصوصا قابلی پلو استفاده مینمایم .

 

 

دارچینی

دارچینی کوبیده شده

زیره

Kümmel gemahlen

 

هیل کلان

Muskatnuß

 پودر هیل کلان

میخک

پودر میخک ، میخک کوبیده شده

 

هیل سبز ؛ هیل چای

 

-- منتو

 

منتو

 

-- سلاد گوشت مرغ

 

سلاد گوشت مرغ

 

 

-- پیزه میوه

 

 

Fruit Pizza picture

 

 

-- بریانی

 

مواد لازم

۱ - برنج  باسمتی  ۵ پیمانه

نظر به کیفیت اش شسته ،خیس کنید

۲ - سینه مرغ یک کیلو

۳ - روغن مایع  ۱۷۵ الی ۲۰۰گرام

من از روغن آفتابپرست استفاده کردم

۴ - پیازدو عددکلان،( پیازمتوسط سه

الی چهار عدد )

 من دوقاشق متوسط پیاز بریان استفاده

 نمودم

۵ - رومی تازه ۴ عدد یا

 ( رب رومی یک قاشق کلان )

۶ - سیر کوبیده گی یک قاشق خورد

۷ - ماست ۲۰۰ گرام

۸ - نوک قاشق زعفران ساییده گی

با یک گیلاس آب = ۲۰۰ ملی لیتر دم کنید .

۹ - مصالحه بریانی پلو ۵۰ گرام  یک پاکت

۱۰ - نمک به قدر لازم

۱۱ - آب برای برای ابکش برنج

طرزتهیه

برنج رادوالی سه ساعت قبل پاکیزه شسته

 ، تر کنید .

در بین دیگ گنجایش آن را داشته باشد . 

 معه آب و نمک جوشانیده صاف کنید .

الی نرم شدن برنج از وقت استفاده کرده

روغن گرم کنید .

سینه مرغ لقمه یی توته کرده برای مدت

 پنج دقیقه  سرخ کنید .

سپس رب رومی بعدا مصالحه بریانی و

سپس سیر را علاوه کنید

بعد از چند سر دور دادن ماست و پیاز

بریان قدر نمک را اضافه کنید .

برای مدت ۵ دقیقه بگذارید سپس زعفران

دم شده را علاوه کنید .

آب روغن بریانی پلو ما آماده گردید.

برنج را فراموش نکنید .

همین به اندازه کافی نرم گردید آب آن را

صاف کرده دوباره بین دیگ ریخته آب و

روغن تهیه شده رابالایش ریخته آهسته 

کفگیر بزنید .

سرپوش دیگ رابا ستک پیچانیده برنج را

برای مدت ۳۰الی ۴۰دقیقه  با حرارت

ملایم   دم دهید .

 

نوت

من بعد از دقیقه اول حرارت متوسط است

برنج دوباره پشت روی میکنم

سپس با حرارت ملایم میگذارم دم بگیرد .

 

 

بریانی پلو  با سینه مرغ

بریانی تهیه فرشته سید

بریانی پلو

 

 

Simran basmati Reis

سوپرباسمتی سیلا 1121 سیمران دو سه ساعت

قبل شسته ، تر کنید.

مصالحه بریانی پلو  با گوشت مرغ ، فرشته سید

Pilau Biryani mix برای گوشت مرغ

 

Sonnenblumenöl

روغن مایع آفتابپرست

 

-- تلويزيون طلوع

 

دوستان عزیزم سلام!

اینک نظریه مریم جان نوروزی برای شما عزیزان

 بدست نشر میسپارم

و مریم نازنین از خود ت جهان سپاس ، عزیزم  برای

من زمینه مساعد نیست برنامه های تلویزیون طلوع

 را تماشا کنم .

آنچه خود ندیدم در موردش حرف نمیزنم .

از دوستان عزیزم خواهش میکنم در زمینه لطف نموده

چشم دید ونظریه های خویش را بنویسند .

وبه نظر من روی کار دیگران آب ریختن کار پسندیده

نیست . حضور پر نور مراجعین محترم وبلاگ تهیه

غذاهای افغانی احترامانه مینگارم  نشر داشته های

این وب صرف با ذکر نام بنده وادرس وبلاگ مانع ندارد.

با محبت فرشته سید

 

سلام فرشته عزيز !

من آي خانم پخته كردم تشكر از شما خانم هاي با

سليقه راستي تلويزيون طلوع از شما كاپي مي كند

و به نتم خود خانم سلجوقي نشر مي كند كه خيلي

كار بد است. لطفا خانم سلجوقي وقتي از سايت

شما كاپي مي كند با ذكر نام خوب است نه دزدي!


موفق باشيد.

مریم نوروزی