-- گوشت قدید

 

روش جدید !

 قاق  کردن گوشت روی مرکزگرمی !

چون فصل سرما است . و مرکزگرمی ها روشن خواستم برای

 کسانیکه جای وامکانات برای قاق کردن گوشت را ندارد .

تجربه خودم را با ایشان تقسیم کنم .

گوشت را به اندازه های مناسب توته کنید . نمک بزنید .

روی مرکزگرمی زرورق هموارنمودن گوشت را بگذارید .

 بعد از اینکه یکطرف گوشت خشک گردید

روی دیگرش را دور دهید . باید بگویم در مدت ۲۴ ساعت ویا

 هم کمی بیشتر گوشت آب خودش را خشک میکنید.

 و هنگام طبخ کاملا مزه گوشت قاق را میدهد .

اینوع گوشت را قاق شده را میتوانید راسا غذای های لذیذ قابلی پلو

 و یا هم شوربای  طبخ کنید . ویا در فریز نگهداری موقع لازم

 مورد استفاه قرار دهید .

 

 گوشت قدید

گوشت قاق خیلی مزه دار بود .

نوت :

هنگام طبخ گوشت را قبلا با آب تر کنید .

 

-- گوشت قاق

 

 گوشت قاق ؟

 

گوشت قاق

گوشت قاق در هوای تازه خشک گردیده

 

-- منتو

 

اگر شما برای دعوت فردا و پذیرایی گرم ازمهمانهای عزیز منتورا

 نیز در برنامه غذایی خویش در نظر دارید .

پس یک روز قبل منتو ها را تهیه و طبخ نموده لعاب دالنخود را

 نیز آماده کنید  .

 همین که منتو پخته شد . طی ظرف را چرب نموده منتو ها بچینید .

سپس بالای آنها قدر از روغن دالنخود ریخته به همین ترتیب منتو

 ها لابه لا بالای هم چیده الی فرارسیدن فردا بخیر در جای سرد

بگذارید .

حین سرویس نمودن غذا چند دقیقه قبل منتو ها را داخل مایکروفر

( مکرویله ) گرم نموده سرو کنید .

 

 منتو دعوت ،تهیه فرشته سید

 

 منتو برای ضیافت ها خانگی

 قورمه دالنخود

قورمه دالنخود (خورشت لپه )

 

 

 نوت

۱- برای تهیه منتو ، بخش آرشیف  شماره ۵۱ ، انواع منتو مراجعه

 فرماید .

۲- در افغانستان منتو را نیم خام طبخ نموده با قالب هایش در جای

سرد بگذارید . فردا بخیر دوباره برای مدت کوتاه روی تفت آبجوش

گذاشته و غذا آماده و را سرویس کنید .

 

  

-- باباغنوج

 

  

 

 

 

  بابا غنوج ، تهیه فرشته سید

 بابا غنوج را من تهیه نمودم .

-- دلده

 

دلده

طوریکه شما میدانید  دلده  را میتوانم با حبوبات مختلف مانند

 لوبیا ، نخود ، ماش  و  ترکاری ها  مانند کچالو، زردک

 ، شلغم با گوشت قاق ودنبه و بدون گوشت شکل عادی و قاشقی

  طبخ کنیم .

اینک  من روش خیلی ساده را برای شما عزیزان مینگارم .

چون فصل سرما است . و دلده مزاج گرم دارد .غذای جانانه

ایست برای فصل زمستان که انشالله نسخه ها دیگر را نیز تهیه

 و به دسترس شما میگذارم .

 

   مواد لازم

۱- گندم دستاز شده 

 من دو پیمانه طبخ کردم

 ۲- روغن  بقدر لازم

۳- پیاز بریان یک قاشق کلان

۴- رب رومی یک قاشق کلان

۵- مرچ نمک و مساله کوری

۶- چکه و سیر مخلوط کنید .

طرز تهیه

من دلده را زیرداغ طبخ نمودم . گندم را آبکش نموده چند ساعت

 قبل تر کنید . سپس ابتدا روغن را داغ کنید . 

 رب رومی و مساله را علاوه کنید . سپس به قدرلازم آب بیاندازید .

مرچ ونمک و گندم را علاوه کنید . الی نرم شدن گندم مواظب باشد .

حرارت را خیلی ملایم بگذارید . همین غذای مطمین شدید نرم شده

قدری آب ریخته بگذارید . دم بگیرید . و به روغن بیاید .

سپس دلده را به غوری ها کشیده رویش چکه ریخته و قدری روغن

زرد یا نباتی  را داغ کنید و رویش بی اندازید.

 

 دلده غذای لذیذ افغانی تهیه فرشته سید

 

مواظب باشید ته دیگ نچسپد . زیرا دلده زود ته دیگ میچسپد.

 به خصوص روی  حرارت بیشتر

 

دلده

 نوت

استفاده از دیگ های زودپز برای طبخ دلده توسعه میگردد .

همین دیگ بخار گرفت . حرارت را کم کنید . دلدهبا بخار

 دیگ نرم گردد .

 

-- تزئین مرچ دلمه

 

 

 

 

Break off stem if needed.
Cut down the middle of the pepper.
Make a second parallel cut to create the basket
Make a horizontal cut.
Remove pepper pieces on both sides to make bell pepper basket garnishes.

Remove seeds and membrane with paring knife.

Garnish with Bell Pepper Basket.








 

تزیین مرچ دلمه به شکل سبد

 منابع انترنیتی



 

 

-- نوروز باستان

 

به زودی انشالله..

 نذر هفت میوه

 نذر  نوروز باستان

 

-- برفکوچ سالنگ

 

سلام عزیزان !

این هم چند تصویر از برفکوچ سالنگ ....

 

  

ادامه نوشته

-- پوری کچالو و ساسِچ  

 

محبت نثار همه شما عزیزان !

از چندی بدینسو درخواستی ها در مورد غذای اطفال نارنین داشتم

اینک باغذای اطفال خیلی دوست دارند . میزیان شما خوبان هستم.

 پوری کچالو kartoffelpüree   غذا در کشور اروپایی معمولا

با پودر کچالو تهیه میگردد.

یک پاکت یا ۵۰۰ ملی آب و ۲۰۰ ملی لیتر شیر و یک قاشق روغن

مسکه تهیه میگردد .

پوره کچالو به انواع مختلف تهیه میگردد . انشالله در آینده برای

شما عزیزان آموزش خواهم داد .

تمنا میکنم اقلیما جان از کابل نیز این پست را مطالعه کنید.

 

 

پوره کچالو ( سیب زمینی )

 مواد لازم

۱- کچالو

۲- روغن مسکه

۳- شیر گاوی

۴- نمک

۵- آب

۶- ساسچ

طرز تهیه

کچالو را شسته جوش بدهید . آب اش صاف کرده قدری آب سرد

رویش ریخته و پوست کنید .

کچالو را از ماشین گوشت رد کنید . در بین دیگ قدر آب و نمک

یک قاشق روغن مسکه بریزید .

کچالو را اضافه نموده مخلوط کنید . بالایش سرد بریزید . و حرارت

را  خاموش کنید .

ساسچ را آبپز وسا یا روغن سرخ کنید .

غذای ما آماده است .  اطفال با ترکاری وساس ها دوست دارید .

میل کنید  .

 

     پوری کچالو غذای مناسب برای اطفال نارنین ، تهیه فرشته سید

   گرمک کچالو با شیر ،تهیه فرشته سید

 

 

sigir salam

 ساسچ حلال ترکی ، گوشت گاو و مرغ

 

 

  نوت :

مقدار کچالو را نظر به تعداد اطفال خود شما تعیین کنید .

 

 

-- نارنج پلو

 

 

-- منتو برای محفل عروسی

 

 

-- دوپیازه

 

 

 دوپیازه

 دوپیازه برای ضیافت های رسمی ...

 

ادامه نوشته

-- کباب سرپوست

گوسفند کباب شده !

 

 یک رس گوسفند کباب شده ،افغان بوفی

 

-- جلغوزه

 

جلغوزه

    

 جلغوزه

 

-- فیش اوف لوف

 

   Fischauflauf

 غذای آلمانی است  . ماهی با شیر پرچربی و مساله مخصوص

ماهی  ، در بین داش تهیه میگردد .

 

 مواد لازم

۱- Lachs fisch  ( ماهی  سلمون)  ۵۰۰ گرام

۲-  schlagsahne شیر چربی دار ۴۰۰ گرام

۳-- lachs sahne gratin  (مساله ماهی ) دوپاکت

 

طرز تهیه

شلاگ سانی را با مساله مخلوط کنید . ماهی را ته ظرف گرامیگ

گذاشته مواد تهیه شده را بالایش بریزید .

داش را به حرارت ۲۰۰ درجه داغ نموده۴۰ دقیقه  ماهی را بگذارید .

غذای ما آماده است .

اشتهای خوب

 

 

   ماهی با قیماق

 من به عوض ۲۰۰ گرام شیر دارای ۳۰ چربی است .

 شیر۳،۵٪ چربی استفاده نمودم .

  ماهی

 ماهی(  بدون خار) طبخ شده با شیر چربی دار

 

 

 

 

--  نگهداری پياز

 

 نگهداری پياز

ادامه نوشته

--کنگينه انگور

 

 
 
 
کنگينه انگور
  
ادامه نوشته

-- لاندی

 

 

 

 لاندی
 
گوسفند ی لاندی
 

-- بولانی کدو

 

 

 

  مواد لازم

۱- آرد ترمیده ۲ کیلو گرام

۲- کدو ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرام

۳- یک قاشق خورد رب رومی

۴- مرچ دلمه شیرین دو عدد

 با ترب ترش رنده و یا با ماشین سلاد خورد کنید .

۵- مرچ سبز بقدر خواهش

۶- سیر بقدر خواهش

۷- چند برگ  گشنیز تازه

۸- کچالو  دو عدد

۹-  روغن  بقدر لازم

۱۰ - مساله کوری

۱۱ - خمیر مایه ، نمک و آب

 

طرز تهیه

ابتدا یک کیلو  آرد را نمک و آب شیرگرم نرم وخمیر مایه خمیر کنید  

خمیر مذکور  به اندازه ی سفت و یا چسناک نباشد  .

 با آشگز(وردنه)  بچسپد و یا به آسانی  باز نشود .

 خمیر را برای مدتی یک ساعت بگذارید استراحت نماید .

کدوو کچالو را پست گرفته بعدا توته کنید .

 در بین دیگ قدری روغن ریخته   رومی و سیر را دربین آن سرخ

نماید . مقداری آب و کدو و کچالو را اضافه نموده بگذارید 

 نرم شوند .

 سپس کدو و کچالو پشت ملاقه آن را کاملا  له نماید .

 گشنیز ریزه شده مساله و نمک و مرچ دلمه را علاوه کنید

 و بگذارید آب اش تبخیر گردد حرارت را خموش نموده بگذارید

 کدو پخته شده  سرد گردد  .

از خمیر زغاله های کوچک  برداشته با آشگز( وردنه) هموار

 نموده کدو را در نیم حصه ی دایره هموار نموده سر بولا نی را

 محکم ببندید !

بولا نی آماده شده را در بین روغن قشنگ بریان نموده  در بین

 ظرف که بولا نی  مد نظر گرفته اید .

 روی ظرف مذکور کاغذ آشپز خانه را قرار داده بولا نی هارا بالای

 آن بماند.

تا روغن اش را کاغذ جذب نماید .

بولانی ها گرم و داغ با ترشی و چتنی نوش جان فرماید .

 

  

  یولانی کدو و کچالو

 

 اشتهای خوب

 

-- سلاته

 

 

 salata ،سلاته تهیه فرشته سید