-- گوشت قدید
روش جدید !
قاق کردن گوشت روی مرکزگرمی !
چون فصل سرما است . و مرکزگرمی ها روشن خواستم برای
کسانیکه جای وامکانات برای قاق کردن گوشت را ندارد .
تجربه خودم را با ایشان تقسیم کنم .
گوشت را به اندازه های مناسب توته کنید . نمک بزنید .
روی مرکزگرمی زرورق هموارنمودن گوشت را بگذارید .
بعد از اینکه یکطرف گوشت خشک گردید
روی دیگرش را دور دهید . باید بگویم در مدت ۲۴ ساعت ویا
هم کمی بیشتر گوشت آب خودش را خشک میکنید.
و هنگام طبخ کاملا مزه گوشت قاق را میدهد .
اینوع گوشت را قاق شده را میتوانید راسا غذای های لذیذ قابلی پلو
و یا هم شوربای طبخ کنید . ویا در فریز نگهداری موقع لازم
مورد استفاه قرار دهید .
گوشت قاق خیلی مزه دار بود .
نوت :
هنگام طبخ گوشت را قبلا با آب تر کنید .