-- ماهی شکم پر فر
ماهی شکم پر
مواد لازم
۱- ماهی یک عدد
۲- پیاز دو عدد متوسط
۳- کچالو دو عدد
۴- پودر سیر
۵- لیمو یک عدد
۶- ادویه جات ماهی
۷- روغن زیتون
۸- لیمو ، ترکاری برای تزیین
طرز تهیه
ماهی را بعد از تمیز نمودن شسته دو قاش نماید . با دستمال تمیز
خشک کنید . و پشت ماهی را با کارد شق شق کنید .
و با سیر،و نمک مالیده و آب لیمو اخته کنید.
برای نیم ساعت کنار بگذارید . سپس پیاز کچالو حلقه حلقه
توته نموده داخل شکم ماهی ترتیب بیچینید .
رویش نمک و مساله و روغن زیتون بی اندازید .
همچنان پشت و روی ماهی نیز روغن ریخته داش را قبلا به
حرارت ۲۰۰ درجه گرم نموده پتنوس داش را کاغذ روغنی
هموار نموده ماهی مذکور را پخته کنید .
با ترکاری ها تزیین نموده نوش جان کنید .
اشتهای خوب
ماهی شکم پر
ماهی شکم پر داشی
نوت
من یک مقدار کچالو را با رب رومی و روغن سیر و نمک اخته
نمودم و کنار ماهی گذاشتم .