ماهی شکم پر

مواد لازم

۱-  ماهی یک عدد

۲-  پیاز دو عدد متوسط

۳-  کچالو دو عدد

۴- پودر سیر

۵-  لیمو یک عدد

۶-  ادویه جات ماهی

۷-  روغن زیتون

۸- لیمو ، ترکاری برای تزیین

 

طرز تهیه

ماهی  را بعد از تمیز نمودن شسته دو قاش نماید . با دستمال تمیز

 خشک کنید .  و پشت ماهی را با کارد  شق شق کنید .

و با سیر،و نمک  مالیده و آب لیمو اخته کنید.

برای نیم ساعت کنار بگذارید . سپس  پیاز کچالو حلقه حلقه

توته نموده داخل شکم ماهی ترتیب  بیچینید .

رویش نمک و مساله و روغن زیتون بی اندازید .

همچنان   پشت و  روی ماهی نیز روغن ریخته داش را قبلا به

  حرارت ۲۰۰ درجه گرم نموده پتنوس داش را کاغذ روغنی

هموار نموده   ماهی مذکور را  پخته کنید .

با ترکاری ها تزیین نموده نوش جان کنید .

اشتهای خوب

 

    ماهی  اخته شده با لیمو و زیتون ، تهیه فرشته سید

    ماهی شکم پر ، تهیه فرشته سید

 ماهی شکم پر

   ماهی  شکم پر ، تهیه فرشته سید

 ماهی شکم پر داشی 

 

 

نوت

من یک مقدار کچالو را با رب رومی و روغن سیر و نمک اخته

نمودم و کنار ماهی گذاشتم .