-- کباب نیچه ی سینه مرغ

 

 

  

۱- سینه مرغ  و کچالو   نظر به تعداد  نفر

 من  از  ۵۰۰ گرام  سینه مرغ استفاده نمودم 

  ۲- ماست دو قاشق کلان

 ۳- روغن زیتون بقدر لازم

۴ - آب لیمو

۵- مرچ دلمه دو عدد دو رنگ

۶- نمک

۷- مرچ سیاه و مساله  کوری curry

۸ -  سیر و پیاز

۸- چوب های کباب

 

طرز اخته کردن سینه مرغ  ( فیله مرغ )

ابتدا سینه مرغ را شسته وبه اندازه ی یک بر یک انچ ریزه کنید  .

سپس  روغن زیتون ، مساله کوری ، پودر سیر و نمک را

علاوه نموده مواد را باهم مخلوط کنید .

 وبرای یک الی دو ساعت در جای سرد بگذارد . 

 

الف =  طرز اخته کردن کچالو :

حرارت داش را۲۰۰ درجه سانتی بگذارید .   و به اخته کردن

 کچالو ها آغاز کنید .

طوریکه ابتدا کچالو را پوست گرفته وبشوید .

سپس کچالو ها حلقه حلقه ریزه  کنید .روغن نمک و دو قاشق

 ماست ،  مساله  و مرچ  خوب مخلوط کنید  .

 برای طعم بیشتر مقدار آب لیمو را نیز اضاف کنید .

( بدون ماست نیز مزه دار میاید . )

پتنوس داش را کاغذ المونییم گرفته و کچالو را بچینید . یک عدد

 پیاز و چند حبه سیر را نیز بالای کچالو بگذارید .

 سینه مرغ و مرچ دلمه را به ترتیب داخل سیخ ها چوبی در

 کشیده طوریکه به تصویر مشاهده میکنید . 

کباب را به طبقه وسط  روی پنجره داش و کچالو ها را در طبقه

 پاینتر بگذارید درب داش را بسته کنید

 حین طبخ یک مرتبه کباب را پشت روی کنید . همین که کباب

پخته گردید . حرارات  طبقه ی بالایی داش را خموش کنید .

 وبگذارید آب کچالو را نیز خشک گردد .

کباب و کچالو را با سلاد سرویس کنید .

نوش جان !

 ب =  طرز اخته کردن کچالو :

کچالو را پوست گرفته بعد از شستن با کاغذ آشپزخانه خشک کنید .

سپس یک مقدارروغن زیتون یا روغن نباتی  رب رومی نمک و

 مساله را اضافه نموده مواد را با هم خوب مخلوط کنید .

 

کباب سینه مرغ

kabab murgh  تهیه فرشته سید

کباب نبچه ی داشی سینه مرغ تهیه فرشته سید

کباب سینه مرغ

 

 

نوت :

کچالو های پوست شفاف دارند . میتوانید با پوست بپزید .

اگر کچالو ها بزرگتر ریزه میکنید . اول کچالو را در بین داش بگذارید

 کمی نرم گردد . سپس  کباب سینه مرغ را  بگذارید .

 

 

-- گیلاس سفری

 

 

  

-- سماوار

 

 

     

 Samowar

 

-- چاینک

 

 

 

Teekanne

 

-- آبجوشی برقی

 

 

 

wasserkocher          

 

-- ماشین کافی

 

 

 

caffe maschine

 

 

جلبی    و لدو

 

 

 جلبی

 

 

 لدو

-- دیگ پلوپزی

 

 

 

  پلو پز

 

-- پنچه پیتزا

 

 

 

-- ماشین گوشت دستی

 

 

 

  

ماشین گوشت برقی 

 

 

-- قیچی آشپزخانه

 

 

     

   قیچی ترکاری ها

     

 

       

 

 

 

 

ادامه نوشته

-- قابلی پلو گوشت گوسفند

 

 مواد لازم

1 - برنج باریک 4 پیمانه

هر وقت تر کنید بهتر است !

2 - گوشت گوسفند یک و نیم کیلو

3 - روغن 200 الی 250 گرام

4 - پیاز 300 گرام (سه چهار عدد )

5 -زردک یک و نیم کیلو 

6 -  کشمش 200 گرام

7 - مرچ سیاه اختیاری

8 - زیره

9 - هیل خورد کوبیده شده

10- خلال پسته 200 گرام

11 - خلال پسته 100 گرام

12 - بوره دو قاشق

13 - نمک

 

طرز تهیه خلال :

پسته و بادام ( یک شب قبل )را جداگانه

با آب سرد تر کنید . 

کشمش را شسته آبکش  کنید.زردک راتراشیده

خلال کنید . روغن با حرارت متوسط داغ

کرده اول کشمش را سرخ کنید و سپس خلال

زردک را حین سرخ کردن رویش قدری بوره

پاش دهید . پسته و بادام را پوست گرفته

خلال یا دو پله کنید .

من اکثرا تا همین حد اکتفا میکنم . شما

اگر لازم میداند . پسته و بادام رابرای

 یک دقیقه کم توی روغن حرارت  بدهید .

 

طرز طبخ پلو :

اول پیاز را خلال کرده در بین روغن سرخ

کنید. بعداگوشت را بالایش انداخته نمک نیز

انداخته شود.

بعد از آن گوشت سرخ شد . پیاز حل گردید .

بقدر نرم شدن گوشت آب علاوه گردد .

وقتی گوشت نرم گردید با ناخن گرفته شود 

برنج را بالایش اضافه کنید .

آب باید به اندازه ی یک بند شصت بالای

برنج قرار بگیرد . نمک را چشیده سردیگ

را بپوشانید . آتش باید تیز باشد برنج

زیرجوش نشود!

وقتی برنج آب خورد خشک کرد .آن را با

دم کفگیر آهسته شور داده مساله را علاوه

کنید . قدرآب برای دم گرفتن بی اندارید .

روی برنج حفره ها ایجاد کنید .

خلال ها در گوشه دیگ گذاشته سرپوش دیگ را

با ستک پیچانیده دم بدهید . بعد از چند

دقیقه آتش را خفیف کنید و بگذارید .

برنج  برای یک ساعت دم  بکشد .

حین سرویس خلال را در بین ظرف دیگر با

احیتاط کشده  برنج را در غوری پهن کنید .

گوشت را لای برنج گذاشته رویش برنج بی

اندارید .خلال را به شکل دلخواه تزیین

نموده رویش هیل پاش دهید.

قابلی پلو را سرویس کنید .

نوش جان !

 

قابلی پلو تهیه فرشته سید

قابلی پلو

نوت :

قابلی اکثرا خانم عزیز در اخیر روغن داغ

وبالایش می اندازند .ما میتوانیم ازروغن

ها مختلف استفاده کنیم .

هر کدام لذت خودش را دارد .

در اینصورت باید ابتدا گوشت را با روغن

نباتی مقدار کم باشد . سرخ کنید حین دم

دادن برنج مقدار روغن نباتی داغ یا کنجد

وزغر قبلا آماده استفاده باشد علاوه کنید .

 

 

 

 

 

-- طرز ریزه کردن لوخ

 

Lauch

 اکثرا دوستان عزیز را میبینم طرز ریزه کردن لوخ پرابلم دارند .

اول لوخ را از درازها برش میکنند و سپس مانند گندنه ریزه میکنند .

که این طریق ناراحت کننده بود و بیشتر وقت را میگیرید .

این با مشاهده با تصاویر میتوانید لوخ را توسط میده سلاد و مکسر

طور ذیل ریزه کنید .

خیلی راحت و در لحظات کوتاه

قسمت سر و آخیر لوخ را بریده و چند قسمت کنید . هر قسمت را

از لایه ها جدا کره پاکیزه بشوید .

 و برای تهیه غذایی مورد نظر استفاده کنید .

 

طرز تهیه لوخ برای آشک

لوخ میده شده

 

-- مکسر برقی

 

 

-- مرغ بریان  یخنی  

 

غذای دلخواه ی اطفال نارنین

 مواد لازم

۱- یخنی مرغ

۲- روغن

۳- کچالو

۴- ترکاری

 طرز تهیه  ::

گوشت را از یخنی کشیده در بین چلو صاف بگذارید و آب اش بچکد .

سپس در بین دیگ ناسوز روغن ریخته و مرغ را طلایی بریان کنید .

کچالو را به شکل داخواه چپس کنید .

یخنی را در بین کاسه ها کشیده و مرغ بریان شده را با چپس و

 ترکاری آراسته  سرویس کنید .

 

 

 مرغ بریان و یخنی اش ، تهیه فرشته سید http://ferishtaseyid.blogfa.com/

 

 

-- یخنی مرغ

  

 مواد لازم

۱- یک قطعه مرغ

۲- دو عدد پیاز کلان

۳- حبوبات یا سیزیجات را خوش دارید .

   من از یک پیمانه نخود و کچالو استفاده نمودم .

۴- نمک

۵- چند دانه هیل اختیاری

 

 طرز تهیه :

نخود شسته و نیم ساعت  تر کنید . مرغ را شسته و توته کنید .

مرغ نخود و پیاز خلال شده را در بین دیگ زودپز معه آب سرد

انداخته و بالای حرارت قرار دهید . همین که گوشت و نخود نرم

 گردید . یخنی آماده سرویس است .

اشتهای خوب !

    یخنی مرغ تهیه ، فرشته سید  http://ferishtaseyid.blogfa.com/

    یخنی مرغ تهیه فرشته سید

 

 نوت :

اکثرا برای خانمها زایمان نمودن اند . دربین یخنی زردچوبه میزیزند .

 

-- پرسش بی پاسخ

 سلام حضور مریم دوست ایرانی من

عزیز در مورد لوبیا چیتی نوشته بودی غذای اساسی مردم افغان

 است و طرز تهیه آن را درخواست کرده بودی برایت در بخش

نظریات دوباره برایت گذاشتم .

اما من هم سوال داشتی  وقتی من سوال کردم پاسخ دریافت نکردم  

مگر در مورد غذای مردم هم مهین های خودت  نمیدانی ؟؟

با ارادت فرشته سید

 

-- ضرر کندن پست مرغ در هفته ی پنج مرتبه

طبخ مرغ بدون پوست خطر ابتلا به سرطان مثانه را افزایش می‌دهد

 

     dekore20.mihanblog.com

 

بر اساس یك مطالعه جدید، كندن پوست مرغ قبل از طبخ آن برای

سلامتی مضر است .

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرزبه نقل از رویترز،

 دكتر “دومینیك اس. میشو” از “دانشكده بهداشت عمومی هاروارد”

 در “بوستون” و همكارانش دریافتند، در افرادی كه در هفته پنج

مرتبه و یا بیشتر مرغ بدون پوست مصرف می‌كنند خطر ابتلا به

سرطان مثانه ‪ ۵۲‬درصد بیشتر است.

میشو و گروه تحقیقاتی وی در این گزارش كه در مجله آمریكایی

 “تغذیه بالینی” منتشر شده است، نوشتند: برخی محصولات گوشتی

حاوی “نیتروزامین”ها ‪ nitrosamines‬هستند كه تاثیر آنها در

 بروز سرطان مثانه شناخته
شده است.

میشو و گروه وی برای درك بهتر این رابطه بانك اطلاعاتی مربوط

 به چهل و هفت هزار و ‪ ۴۲۲‬مرد و هشتاد و هشت هزار و ‪

۴۷۱‬زن را كه به ترتیب در “مطالعه پیگیری متخصصان بهداشت”

 و “مطالعه بهداشت پرستاران” شركت كرده بودند، بررسی كردند.

افراد مورد بررسی به مدت ‪ ۲۲‬سال مورد پیگیری قرار گرفتند.

 و در طول این مدت ‪ ۸۰۸‬نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند.

در این مطالعه دیده شد كه خطر ابتلا به سرطان مثانه در مردان و

 زنانیكه در هفته پنج مرتبه و یا بیشتر مرغ پخته شده بدون پوست

می‌خوردند نسبت به افرادی كه هرگز مرغ بدون پوست مصرف

می‌كردند، ‪ ۵۲‬درصد بیشتر بود.

محققان متذكر شدند كه این مطلب روشن شده است كه در مقایسه با

 مرغ بدون پوست، مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتری “آمین‌های

هتروسایكلیك ” ‪ heterocyclic amines‬دارد. این آمین‌ها تركیبات

سرطانزایی هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت‌های

 بالا ایجاد می‌شوند.

 

 منبع دکوراسیون، آشپزی، خانه داری

 

-- غذا های قشنگ

 

 

 منبع خبر انلین

 

-- کیک اسفنجی  مربادار

 

 طرز تهیه :

ابتدا کیک ساده  را مطابق دستور های قبلی تهیه نموده از وسط دو نصف کنید .

روی نصف اولی هر مربای دوست دارید . مربای توت زمینی ، مربای سیب ..

 مالیده نصف دیگررا بالایش گذاشته و آهسته آهسته با دست فشار دهید . بهم بچسپند .

کیک مربادار آماده است . با چای نوش جان کنید .

گوارای وجود شما باد !