-- روت کم روغن
مواد لازم
۱- آرد ترمیده یک کیلو گرام
۲- تخم سه عدد
۳- بوره یک و نیم گیلاس
۳- روغن یک گیلاس
۴- شیر یک گیلاس
۵- بک پلور داکتر هوتکار یک پاکت
۶- هیل یک قاشق خورد
طرز تهیه
دو عدد تخم را مکس میکنم . کف کند . سپس بوره را علاوه میکنم و
مکس میکنم . بعدا یک گیلاس شیر( در هوای سرد شیر را داغ کنید ! ) می اندازیم .
و مکس میکنیم . بعدا روغن علاوه میکنم .
سپس آرد و بک پلور را اضافه میکنیم .
تا وقتی مکس میکنیم که مکسر دیگر به راحتی دور نخورد !
بعدا کم کم آرد علاوه نموده با دست خمیررا مشت کنید ..
خمیر باید نرم باشد به راحتی هموار گردد .
داش به درجه 200 داغ میکنم .
الی گرم شدن داش خمیر را به قالب هموار نموده نقش میدهیم .
و از همین مقدار خمیر دو عدد روت میپزیم . و یا هم یک روت چهارکنجه
همین روت ها پخته شد در لحظات آخیر تخم سومی را با قدر آب
بهم میزنیم . .روی روت ها میمالیم .
بک پلور
نوت :
روت دومی وقت کمتر و حرارت کمتر لازم دارد .