قالب ها سیلیکونی

Silikon
نوع غذای عربی است . تقریبا مشابع غذای افغانی برته و بادنجان
تنوری میباشد . باید بنوسیم اینوع بابا غنوج را من تهیه نمودم .
شاید بیشتر به ذایقه شما برابر باشد . با مشاهد هردو کلیپ ویدیویی
عربی و هندی آن را تهیه نمودم .
مواد لازم
۱- بادنجان سیاه ۲ عدد
تخمی نباشد بهتر است .
۲- ارده سه قاشق ماست خوری
۳- آب لیمو نیم گیلاس
۶- سیر شش حبه
۷- روغن زیتون
۸- نمک و مرچ سرخ
۹- ماست چند قاشق کلان
طرزتهیه :
داش را قبلا به ۲۵۰ درجه گرم نموده بادنجان را با کارد شق شق
نموده در بین زرورق پیچانده و برای ۴۵ دقیقه حرارت میدهیم .
بعد از سرد شدن بادنجان را از پوست جدا کرده ،آن را با آب
لیموو سیر را مکس میکنیم
سپس سه قاشق ارده ، بادنجان وماست را بالای لیمو و
سیر مخلوط شده علاوه نموده مکس میکنیم .
سپس نمک مرچ و دو قاشق روغن زیتون اضافه کرده
با هم مخلوط میکنیم .
در ظرف مورد نظر کشیده رویش مرچ سرخ وروغن زیتون تزیین
و نوش جان کنید.
و این هم بابا غنوج من تهیه نمودم .
BABA GANOUSH
طحينة
طحین
آرده ، کنجد ساییده شده
نوت
شما عزیزان در افغانستان اگر
آرده پیدا نکردید . کنجد را مکس کنید . تا وقتی را حل گردیده و روغن بکشید.
همچنان میتوانید بادنجان را جوش دهید . یا کباب کنید .
سلام عزیزانم :
طرز تهیه پودینگ ( pudding ) به شکل
آفتابپرست همه کار مشکل نیست .
همه زیبایش مربوط برمیگردد به رنگ و
قالب زیبایش !
هرنوع پودر پودین مورد استفاده میکنند
در طرز تهیه اش در عقب پاکت نوشته است .
شما صرف مقدر شیر ۵۰ ملی لیتر کمتر
بی اندازید !
بخاطر برجسته شدن هسته آفتابپرست از
دسر ها دیگر تهیه نموده اید.
استفاده کنید .
گنجایش مقدار پودین در بین قالب راابتدا
با آب تعیین کنید .
سپس همان مقدار پودین تهیه و داخل قالب
ریخته و برای چند ساعت در مکان سرد
بگذارید !
طرز تهیه جیلی قبلا پست گردیده مطابق آن
جیلی را تهیه و در قالب ها بی اندازید.
و یا هم در طرف چهارکنج هموار به عمق
دو سانتی الی سه سانتی ریخته و بعد از
سرد شدن توسط کارد مانند توته یخ برش
و مورد استفاده قرار دهید .
کیک شکل آفتابپرست !
قالب آفتابپرست :
البته شما از نوع سیلیکون برای کیک واز
نوع تفلون (آهنی ) برای دسر هااستفاده
کنید .
پودر پودین در آلمان برای روشن شدن رنگش
یکمقدار کم رنگ غذایی زرد علاوه کنید .
معلومات در مورد ترشی و طرز نگهداری آن
مواد لازم چتنی ترشی :
۱- زردک ۷۵۰ گرام
۲- گلپی ۷۵۰ گرام
۳- بادرنگ ۷۵۰ گرام
من از خیار شور استفاده کردم
۴- مرچ دلمه رنگ ها مختلف ۵۰۰ گرام
۵- گشنیز یک دسته
۶- مرچ سبز تند قدری خواهش
۷- برگ بو دو سه برگ
۸- مرچ سرخ سنجد مانند استفاده کردم
۸- آب جوش داده سه لیتر
۹- سرکه یک گیلاس
۱۰- نمک
طرزتهیه :
ترکاری ها خورد ریزه کرده پاکیزه بشوید !
سپس هرکدام را جداگانه برای مدت ۱۰ دقیقه
ترکاری ناخنگیر گردد تفت میدهیم .
مرچ دلمه کمتر تفت دهید !
آب ترکاری ها ذریعه ء چلو صاف بر طرف
میکنم. و برای چند ساعت در بین چلو صاف
بگذارید کاملا آب ترکاری ها برطرف گردد .
سپس ترکاری ها در بین ظرف زنگی نباشد
انداخته آب و سرکهء را جوش داده و نمک
را بالایش علاوه کنید .
گشنیز و مرچ و سیر را از ماشین گوشت رد
کنید . با ترشی مخلوط نموده چند حبه سیر و
برگ بو را علاوه کنید .
همه مواد با هم مخلوط گردد نمک چشیده شود .
سردیگ را بسته برای یک هفته در جای سرد
بگذارید .
یعد ترشی را در بین مرتبان ویا ظروف
شیشه یی نگهداری نموده موقع لازم مصرف
کنید .
من از ترکاری ها فریز شده استفاده
کردم .
نوت :
ازاینکه ترشی ها را میتوانم دیر نگهداری
کنیم . شما عزیزان میتوانید مقدار بیشتر
را در نظر گرفته و ترشی تهیه نماید .
گرمک کچالو ، کچالو آبپز کچالو جوشانده
و کچالو جوشَک نیز گویند .
بیشتر در تفریح گاه ها بفروش میرسد .
گاهی هم در خانه ها خانم ها عزیز عصرانه
و یاهم برای سفره افطاری ماه مبارک رمضان
تهیه میدارند .
اینوع کچالو با چاشنی ها مختلف مانند
چتنی، تُرشی،آچار ، چکه، روغن داغ مرچ
و نمک... سرویس و نوش جان میشود .
اینک کچالو جوش داده شده را با چاشنی
سرکه برای شما عزیزان مینویسم .
مواد لازم
۱- کچالو
۲- آب
۳- مرچ و نمک
۴- چاشنی ها دوست دارید .
طرز تهیه :
کچالو را چند آب شسته در بین دیگ باآب
روی حرارت میگذاریم .
کچالو را تا وقتی حرارت میدهیم .
کارد به خوبی داخل کچالو فرو برود !
آب کچالو را صاف کرده میگذاریم سرد گردد
پوست کچالو را برطرف کرده با کارد یا
کچالو تراش رنده میکنیم .
در بین نیم کاسه ها انداخته و رویش مرچ
نمک و چاشنی را علاوه نموده نوش جان کنید .
اشتهای خوب !
مواد لازم چاشنی
۱- سرکه نیم گیلاس
۲- آب یک لیتر
۳- نمک بقدر خواهش
۴- مرچ سبز نظر به ذایقه شما
۵- گشنیز نیم دسته
۶- چند دندانه سیر اختیاری ..
۷- آب لیمو اختیاری ..
چاشنی کچالو جوش داده
مقدار آب را جوش میدهیم . در حین سرکه
علاوه میکنیم . میگذاریم سرد گردد .
سپس مرچ سبز و گشنیز را از ماشین گوشت رد
میکنیم . بالای آب و سرکه تهیه شده با نمک
علاوه میکنیم. و هر بقدر خواهش بالای کچالو
آبپز شده ریخته و نوش جان میکنند .
نوت :
۱-چاشنی را میتوان با عوض مرچ سبز از مرچ
سرخ تندو سیر اما بدون گشنیز نیز تهیه
کنیم .
چاشنی تهیه شده را در بین مرتبان
شیشه یی نگهداری کنید !
مواد لازم
۱- آلوبالو خشک یک کیلو
۲- آب یک لیتر
۳- بوره
طرز تهیه :
ابتدا آلبالو را چند آب پاکیزه شسته
در بین ظرف که زنگی نباشد !
انداخته و بالایش آب علاوه نموده در جای
محفوظ و سرد میگذاریم .
بعد از یک روز آب آلوبالو را در بین
گیلاس ها گرفته معه بوره در صورت گرمی
هوا با اضافه نموده توته های یخ نوش
جان میکنند .
دوباره بالای آلبالو مذکور آب میریزند .
یک روز بعد شربت را نوشیده وآلوبالو ها
را درآخیر باشربت یاهم با نمک نوش جان
کنید !
شربت آلوبالو خشک
معمولاً در اوایل بهار الی رسیده میوه ها
به مصرف میرسد .
شربت آلوبالو تازه
آلوبالو را شسته هسته و چوبک آن را
برطرف میکنم .(هسته و چوبک آلوبالو
برای درمان درد گرده خیلی مفید است .
لهذا نگهدارید )
توسط مکسر آلبالو را مکس میکنیم .
با اضافه نموده قدری آب و بوره نوش جان
کنید . همچنان برای تزیین گیلاس شربت از
آلوبالو استفاده میکنیم .
برفک آلوبالو :
آلوبالو ها شسته هسته و چوبک آن رابرف
کرده مکس نموده با بوره شیرین میکنیم .
قدری یخ را رنده نموده رویش شریت علاوه
نموده نوش جان کنید .
نوت :
مدت نگهداری آلبالو تر کرده یک هفته
میباشد .
آلبالو را نظر به مصرف و تعداد نفر تر
کنید .
مواد لازم ۱- چای سبز نیم گیلاس (از چای استفاده میکنیم که چند لحظه بعد از دم کردن خود سرخ میکند.) ۲- آب ۵ یا ۶ گیلاس ۳- هیل برای خوش بوی. ۴- شیر الی ۴ لیتر ۵- سودا پولی نیم قاشق خورد برای تعیین رنگ خیلی مهم است . ۶- قیماق= خامه بقدر لازم قیماق وطنی یا قیماق ها دیگر طرز تهیه : ۶ گیلاس آب و نیم گیلاس چای سبز در بین ظرف روی حرارت میگذاریم .به جوش بیاید . سپس نیم قاشق پولی انداخته خوب جوش بدهید .تا که رنگ جگـری تاریـک را به خودبگیرید. بعدا در بین ظزف دیگر کمی آب انداخته توسط ملاقه کم کم چای را طوریکه ملاقه از سر دیگ بلندتر گـرفته شود و کم کم چای بالای آب علاوه گردد . که این عمل را با د گردان گویند. به همین شکل ۷ با ر آب گرفته با د میکنیم از یک ظرف با دگر ظرف سپس آب رادوباره بجوش آورده بعدا شیررا انداخته و بوره هیل اندخته لیکن نگزارید جوش بیاید . باید گفت چهار لیتر شیر را یکباره علاوه نکنید ! مقدار شیر را نظر با رنگ قیماق چای تعیین کنید . رنگ قیماق چای باید رنگ قشنگ گلابی رنگ شیبه شگوفه شفتالو را به خود بگیرد . شیر تهیه شده را در گیلاس ها ریخته و قدری قیماق را بالایش علاوه میکنیم . نوش جان !
قیماق چای
قیماق
از معسوده جان نادری بخاطر ارسالی نوت
قیماق چای سپاس گذارم