سلام عزیزانم :

طرز تهیه پودینگ ( pudding ) به شکل

آفتابپرست همه کار مشکل نیست .

همه زیبایش مربوط برمیگردد به رنگ و

قالب زیبایش !

هرنوع پودر پودین مورد استفاده میکنند

در طرز تهیه اش در عقب پاکت نوشته است .

 شما صرف مقدر شیر ۵۰ ملی لیتر کمتر

بی اندازید !

بخاطر برجسته شدن هسته آفتابپرست از

 دسر ها دیگر تهیه نموده اید.

استفاده کنید .

گنجایش مقدار پودین در بین قالب راابتدا

با آب تعیین کنید .

سپس همان مقدار پودین تهیه و داخل قالب

ریخته و برای چند ساعت در مکان سرد

 بگذارید !

 

 پودین و جیلی

طرز تهیه جیلی قبلا پست گردیده مطابق آن

جیلی را تهیه و در قالب ها بی اندازید.

و یا هم در طرف چهارکنج هموار به عمق

دو سانتی الی سه سانتی ریخته و بعد از

سرد شدن توسط کارد مانند توته یخ برش

و مورد استفاده قرار دهید .

 پودین آفتابپرست ،

 

 

 

کیک شکل آفتابپرست !

 

 

 قالب آفتابپرست :

البته شما از نوع سیلیکون برای کیک واز

نوع تفلون (آهنی ) برای دسر هااستفاده

کنید .

 

 

پودر پودین  در آلمان برای روشن شدن رنگش

یکمقدار کم رنگ غذایی زرد علاوه کنید .