Shahi Haleem mix
دلده هندی
مواد لازم
۱- یک و نیم گیلاس آرد یا قدری بیشتر..
۲- یک گیلاس / لیوان آب
۳- خمیره تازه
۴ دو قاشق ماست
۵- یک کیلو بوره ( شکر)
۶- یک ونیم لیتر آب برای قیام
۷- یک عدد لیمو خورد یا نیم عدد لیمو کلان
۸ - چند دانه هیل یا قدری عرق گلاب
۹- روغن بقدری ضرورت
۱۰. زعفران یا رنگ زرد با شربت علاوه کنید. دلخواه ....
طرز تهیه شربت جلبی
یک ونیم لیتر آب را با یک کیلو بوره/شکررا روی حرارت
بگذارید.همین کمی جوشید در حین جوش آب نیم
عدد لیمو( کلان) چند دانه هیل را علاوه کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید. به قیام بیاید.
بعد از ین که شربت آماه گردد. آن را از روی حرارت دور نماید
طرز تهیه خمیر جلبی
یک گیلاس آب و دو قاشق نان خوری روغن مایع
دو قاشق ماست دو الی سه گرام خمیر مایه توسط مکسر
خوب مخلوط نماید. سپس کم کم آرد را اضافه کنید.
خوب بهم بزنیدآرد کاملا حل گردد. و خمیرتیره و غاز دار بدست اید
و برای چند دقیقه کوتاه بگذارید .
بعدا مواد تهیه شده در در بین قیف که مخصوص جلبی پزی
است و یا یک بوتل پلاستیکی مواد آماده شده به خوبی از آن
عبور نماید انداخته و بالای روغن داغ به شکل حلقه های
منظم ریخته و پشت و رویش را سرخ نماید.
همین که جلبی سرخ گردد. آنرا از روغن کشیده و گرم به
شربت بوره برای چند ثانیه داخل نماید.
جلبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار گذاشته
و بعد از سرد شدن نوش جان نماید.
جلبی
خمیره تازه
نکته !
اگر جلبی ها بعد از سرد شدن شربت خود را از دست داد دلیل آن
غلیظ بودن شربت اش میباشد.
۲- اگر جلبی ها هنگام پختن و به شربت داخل نمودن شکست دلیل
آن نازکی خمیر تهیه شده میباشد. فورا با اضافه نمودن یکمقدار کم
آرد جلبی ها خوش رنگ و خوش مزه بپزیزید.
در صورت که قیف های مخصوص به اختیار ندارید از بوتل های مایع
ظرف شویی استفاده کنید .