مواد لازم :

۱-گوشت گوسفند ۱ کیلو.

۲-پیاز ۲  کیلو.

۳-روغن با اندازه .

۴-تخم گشنیز

۵- گشنیز تازه  برای تزئین.

۶- نمک مرچ سیاه .

۷- سیر

۸- زرد چوبه نیم قاشق خورد

طرز تهیه :

 ۴-۵ دانه پیاز را خوردریزه کرده بعد

همراه روغن سرخ کرده بعداَ گوشت انداخته

 سیر و نمک همرا ه خوب چرخ میدهیم.

سپس آب انداخته  برای ۱۵ الی‌ ۲۰ دقیقه

بخار میدهم. تا نرم شودبعد دیگ رااز روی

حرارت پایین کرده خوب چرخ میدهم.

پیاز کاملا حل شود. حالا باقی پیاز حلقه

 حلقه کرده بالای گوشت می‌‌اندزیم.

لیکن متوجه باشد که دیگ تان آبش خشک 

شده باشد بسیار کمی‌ آب داشته باشد .

چون  پیاز آب می اندازد.

بعد روی حرارت ملایم دیگ را قراربدهد

تا سر روغن بیاید و پیاز‌هم حل نشود.

حلقه  حلقه باقی بماند. فقط نرم شود وبس !

بعد مرچ سیاه و تخم گشنیز انداخته کباب

را در ظرف مدنظر کشیده رویش با برگ گشنیز

آراسته  صرف کنید.