ازاین روش زمانیکه مرغ هاخانگی راحلال

میکنند . بکار میبریم .

که آسانترین بهترین روش پر کندن مرغ با

 آبجوش  میباشد .

بعد از اینکه مرغ را حلال میکنند .

 مرغ را در بین ظرف گذاشته و بالایش

آبجوش می اندازیم . دست کش ها پوشیده

و پر های مرغ را به سرعت برطرف میکینم .

داخل شکم مرغ را تخلیه کرده و پوست مرغ

 با دستمال پاکیزه خشک میکینم.

 پر های ریزه اگر باقی مانده باشد با

روش سوزانیدن روی آتش (پرسوز ) برطرف

میکنم.

بعد از شستن مرغ غذای ها مورد نظر خویش

را طبخ کنید