-- پر کندن مرغ
ازاین روش زمانیکه مرغ هاخانگی راحلال
میکنند . بکار میبریم .
که آسانترین بهترین روش پر کندن مرغ با
آبجوش میباشد .
بعد از اینکه مرغ را حلال میکنند .
مرغ را در بین ظرف گذاشته و بالایش
آبجوش می اندازیم . دست کش ها پوشیده
و پر های مرغ را به سرعت برطرف میکینم .
داخل شکم مرغ را تخلیه کرده و پوست مرغ
با دستمال پاکیزه خشک میکینم.
پر های ریزه اگر باقی مانده باشد با
روش سوزانیدن روی آتش (پرسوز ) برطرف
میکنم.
بعد از شستن مرغ غذای ها مورد نظر خویش
را طبخ کنید
+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ ساعت 4:47 PM توسط فرشته کمال
|