-- یاقوت چلو
تزیین چلو ::
عزیزانم امروزتزیین برنج سه رنگ را برای شما عزیزان مینوسم
چلو سفید است با زرده پلو و یاقوت چلو تزیین گردیده است .
مواد لازم
۱- برنج باریک اعلی باسمتی یا لونگی چهار گیلاس
۲- روغن بقدر لازم
۳- پیاز دو عدد متوسط
۵- زعفران
مقدار کم زغفران را یا سه قاشق آب دم کنید .
۶- مساله برنج
۷- نمک
۸- آلوبالو بدون هسته
۹- بوره نیم گیلاس
۱۰ - آب
۱۱- خلال پسته و بادام
در صورت خواهش برای مدت کوتاه با روغن تفت دهید .
در غیردر گوشه دیگ به طور جداگانه روی برنج بگذارید .
طرزتهیه :
برنج را چند ساعت قبل شسته و تر میکنیم . سپس دیگ گنجایش
برنج را داشته باشد . آب ونمک دو قاشق روغن ریخته بالای
حرارت قرار دهید .
همین که جوشید. آب برنج را صاف کرده بالایش علاوه میکنیم .
زمان صاف کردن برنج وقتی است روی آب قف کند و دانه های
برنج مغز نداشته باشند ( خیلی نرم هم نباشد .)
و برنج صاف و به سه حصه تقسیم کنید . دو حصه را دوباره
داخل دیگ انداخته بالای مناصفه آن زغفران دم کرده را علاوه
کرده مخلوط میکنیم .
سپس آب و روغن و مساله را علاوه میکنیم .
و برنج را دم میدهیم .
یا قوت چلو :
با گوشت مرغ در محفل ها رسمی طبخ میگردد .
تهیه اش میگذاریم برای پست های بعدی ...
وروش را من بکار بردم.
با استفاده از آلوبالوبرنج را رنگ دادم مینوسم .
آلوبالو را هسته گرفته رویش بوره ریخته و برای چند ساعت بگذارید
آب جدا کند . من البالو فریز شده استفاده نمودم .
قدری روغن را داغ میکنیم . آلوبالو تهیه شده را علاوه میکنیم .
بذای چند دقیقه تفت میدهیم .
برنج متباقی رادر دیگ جداگانه با آلوبالومخلوط و دیگ را دم میدهیم .
موظب باشید !
آلوبالو و برنج را طوری باهم کت کنید که آلوبالو ها به ته دیگ نرسند
بعد از اینکه برنج ها دم کشیدند . اول برنج سفید و اطرافش یاقوت چلو
میکشیم . با زرده آراسته رویش خلال می اندازیم .