تزیین چلو ::

عزیزانم امروزتزیین برنج سه رنگ را برای شما عزیزان مینوسم

چلو سفید است با زرده پلو و یاقوت چلو تزیین  گردیده است .

 

 مواد لازم

۱- برنج باریک اعلی باسمتی یا لونگی چهار گیلاس

۲- روغن بقدر لازم

۳- پیاز دو عدد متوسط

۵- زعفران

مقدار کم زغفران را یا سه قاشق آب دم کنید .

۶- مساله برنج

۷- نمک

۸- آلوبالو بدون هسته

۹- بوره  نیم گیلاس

۱۰ - آب

۱۱- خلال پسته و بادام

در صورت خواهش  برای مدت کوتاه با روغن تفت دهید .

در غیردر گوشه دیگ   به طور جداگانه روی برنج بگذارید .

 

 

طرزتهیه :

برنج را چند ساعت قبل شسته و تر میکنیم . سپس دیگ گنجایش

 برنج را داشته باشد . آب ونمک دو قاشق روغن ریخته بالای

 حرارت قرار دهید .

همین که جوشید.  آب برنج را صاف کرده بالایش علاوه میکنیم .

زمان صاف کردن برنج وقتی است روی آب قف کند و دانه های

برنج  مغز نداشته باشند ( خیلی نرم هم نباشد .)

و برنج صاف و به سه حصه تقسیم کنید .  دو حصه را دوباره

 داخل دیگ انداخته بالای مناصفه آن زغفران دم کرده را علاوه

 کرده مخلوط میکنیم .

سپس آب و روغن و مساله را علاوه میکنیم .

و برنج را دم میدهیم .

 

یا قوت چلو :

با گوشت مرغ در محفل ها رسمی  طبخ میگردد .

تهیه اش میگذاریم برای پست های بعدی ...

وروش را من بکار بردم.

 با استفاده از آلوبالوبرنج را رنگ دادم مینوسم .

آلوبالو را هسته گرفته رویش بوره ریخته و برای چند ساعت بگذارید 

آب جدا کند .  من البالو فریز شده استفاده نمودم .

قدری روغن را داغ میکنیم . آلوبالو تهیه شده را  علاوه میکنیم .

بذای چند دقیقه تفت میدهیم .

 برنج متباقی رادر دیگ جداگانه با آلوبالومخلوط و دیگ را دم میدهیم .

 موظب باشید !

آلوبالو و برنج را طوری باهم کت کنید که آلوبالو ها به ته دیگ نرسند

بعد از اینکه برنج ها دم کشیدند . اول برنج سفید و اطرافش یاقوت چلو

میکشیم . با زرده آراسته رویش خلال می اندازیم .

 

 یاقوت چلو ، تهیه فرشته سید

 آلبالو

یاقوت چلو

طبخ دو رنگ برنج مابین یک دیگ

تزیین برنج