-- آشک لوخ
لوخ گندنه ی خارخی است .که آشک لوخ
مانند آشک گندنه یی تهیه میگردد.
برای تهیه به انواع آشک مراجعه فرماید .
طرز تهیه :
لوخ راشسته چند قسمت توته میکنیم.
به ماشین سلادمطابق تصویرذیل میده میکنم .
لوخ میده شده رادر بین چلوصاف گذاشته
مرچ نمک در صورت خواهش مساله علاوه کرده
بافشاردست آب اش رابر طرف میکنیم.
لوازم کارراآماده میکنیم .
و این هم تصاویرانواع آشک !
آشک راپرنموده به احتیاط در بین روک
فریزر بالای پلاستیک میچینیم .
بعداز ۲ ساعت آشک فریز شده رادربین
خربطه پلاستیکی درفریزرنگهداری میکنیم .
موقع ضرورت مورد استفاده قرار میدهیم .
آشک فریز شده (یخ زده)
آشک لوخ مانندآشک گندنه باآب ونمک جوش
میدهیم و یا چکه و لعاب تهیه شده قورمه
لوبیا، کوفته پاشان ، روغن داغ زردچوبه
،قورمه رومی تازه مطابق میل سرویس
میکنیم .
آشک لوخ کوفته دار