-- کلچه شور
سلام دوستان عزیز !
مژده به علاقمندان کلچه شور، شما از مدت ها منتظر حضورش در
این کلبه بودید . اینکه خمیر کلچه شور را خود مان تهیه میکنیم .
امید شما تهیه و خوش تان بیاید .
دوشت عزیز شفیقه جان این نوت مطمین است زیرا خودم به کمک
دوستم تهیه نمودیم .
مواد لازم
۱- آرد سفید ترمیده (صفر سه ) ۵ گیلاس
( گیلاس های دسته دار چای خوری فرانسوی )
۲ - روغن ۲۵۰ گرام
ما از روغن مسکه ی برابر با گرمای محیط استفاده نمودم .
۳- تخم سه عدد
۴- ماست گاوی ۱۵۰ گرام
یک گیلاس سر خالی
۵- بک پلور یک پاکت
نمک بقدر لازم ، کمتر از نیم قاشق چای خورد !!!!
۶- سیاه دانه ، بادام
طرز تهیه :
۵ گـیـلاس آرد سفـیـد ، بک پلور ، نمک ، سه عدد تـخـم ، مسکـه
و مـاست را در بین کـاسه خـمیـری ریخته وتـوسط دست با هـم
مخلوط میکـنیم . خمیر را باید خوب با دستان مالش دهیم تا مواد
کاملا هم دست شودند . خمیر کلچه شور روغنی و قشنگ آماده گردد .
ضرورت برای استراحت ندارد ! راسا بمقداریک چهارمغز ( گردو)
از خمیر برداشته و به شکل دلخواه کلچه ساخته سیاه دانه و بادام را
در میان کلچه نهاده و کلچه ها را قالب داش میچینیم.
داش را قبلا با حرارت ۲۰۰ گرم نموده کلچه را میپزیم .
همین که کلچه ها شگفت . حرارت را کم میکنیم تا مغز کلچه ها
نیز پخته ولی رویش بیشتر سرخ نگردد .
سپس کلچه ها را با چای سبز شیرین نوش جان کنید .
 
 
 

نوت
ما دو شکل کلچه شور را تهیه نمودم شما میتوانید اشکال مختلف مانند
چوتی ، حلقـه ، نقـش انـداختـن ، دور کـلچه را با دم کارد آراستـن ،
روی کلچه را با کارد خط کشیدن ، بدون نقش روی کلچه را با
انگشت قدری چقر نموده سیاه دانه پاش داده و یا هم یک بادام را
نهادن ....خلاصه کلچه شور را با اشکال مختلف تهیه نموده میتوانیم .
ولی مواظب بـاشد . انـدازه دبـلـی کـلچـه های یکـسـان باشنـد .
نوت
خمیر کلچه شور باید نرم و روغنی باشد ! به اندازه ی روغن به
دستان خود احساس کنید .
	  دوستان عزیزم