Budin، Buding

   مواد لازم

  ۱ - یک ونیم لیتر شیر چربی دار

   ( من از شیر ۳،۵ ٪ استفاده نمودم )

  ۲ - ۲۶۰ گرام پودر پودین (  دو پاکت ) با طعم توت زمینی

  ۳ - خلال پسته و بادام بقدر لازم

  ۴- یک قاشق کلان پودر ناریال

  ۵- رنگ سرخ مواد خوراکی با نوک قاشق !!

  ۶- قالب کیک  شما به تصویر مشاهده میکند .

 

طرز تهیه

شیر سرد در در بین بادیه ریخته پودر پودین را بالای آن علاوه

 کنید . مواد را با هم مخلوط کنید . سپس با اضافه نمودن مقدار

 کم ، رنگ مواد خوراکه رنگ دلخواه خویش را تعیین کنید .

بادیه را روی حرارت گذاشته متواتر شور دهید . مدت زمان تهیه

پودین ۵ الی ۶ دقیقه میباشد . همین پودین غلیظ گردید .

قالب را با آب سرد آبکش نموده پودین را داخل آن بریزید .

برای چند ساعت در جای سرد بگذارید که پودین سرد گردیده و بسته

شود . قبل از آراستن پودین را چند دقیقه قبل از یخچال بیرون

نموده   با دور دادن قالب بکوشید پودین را  جدا کنید . 

 هنگام سرویس  نمودن دسر ، ظرف مورد نظر را بالای قالب

گذاشته با احتیاط پودینگ  تغیر جا دهید .

 دور ا دور پودین را با خلال آراسته پودر ناریال یا  کـریـم را تهـیـه

 و در حـصـه وسـط ریخـته پـودیـن را پس از غـذا نوش جان کنید .

 

 پودین ، ( پودینگ  )تهیه شده توسط فرشته سید

 نوت

پودین را من برای دعوت ظهر در نظر داشتم شب تهیه نمودم بودم .

و همچنان پودر پودین را از مغازه های ترکی خریداری کرده ام .