-- پودین
Budin، Buding
مواد لازم
۱ - یک ونیم لیتر شیر چربی دار
( من از شیر ۳،۵ ٪ استفاده نمودم )
۲ - ۲۶۰ گرام پودر پودین ( دو پاکت ) با طعم توت زمینی
۳ - خلال پسته و بادام بقدر لازم
۴- یک قاشق کلان پودر ناریال
۵- رنگ سرخ مواد خوراکی با نوک قاشق !!
۶- قالب کیک شما به تصویر مشاهده میکند .
طرز تهیه
شیر سرد در در بین بادیه ریخته پودر پودین را بالای آن علاوه
کنید . مواد را با هم مخلوط کنید . سپس با اضافه نمودن مقدار
کم ، رنگ مواد خوراکه رنگ دلخواه خویش را تعیین کنید .
بادیه را روی حرارت گذاشته متواتر شور دهید . مدت زمان تهیه
پودین ۵ الی ۶ دقیقه میباشد . همین پودین غلیظ گردید .
قالب را با آب سرد آبکش نموده پودین را داخل آن بریزید .
برای چند ساعت در جای سرد بگذارید که پودین سرد گردیده و بسته
شود . قبل از آراستن پودین را چند دقیقه قبل از یخچال بیرون
نموده با دور دادن قالب بکوشید پودین را جدا کنید .
هنگام سرویس نمودن دسر ، ظرف مورد نظر را بالای قالب
گذاشته با احتیاط پودینگ تغیر جا دهید .
دور ا دور پودین را با خلال آراسته پودر ناریال یا کـریـم را تهـیـه
و در حـصـه وسـط ریخـته پـودیـن را پس از غـذا نوش جان کنید .
نوت
پودین را من برای دعوت ظهر در نظر داشتم شب تهیه نمودم بودم .
و همچنان پودر پودین را از مغازه های ترکی خریداری کرده ام .