-- مربا خلال زردک
مواد لازم
۱ - زردک یک کیلو
۲ - بوره ( شکر )
۳ - دو عدد لیمو یا با نوک قاشق خورد جوهر لیمو
۴ - پودر هیل نیم قاشق ، یا عرق گلاب نیم پیمانه
۵ - خلال پسته و بادام
۶ - آب یک لیتر
۷ - رنگ خوراکی زرد اگر لازم میدانید . یا قدری زعفران
اختیاری
طرز تهیه
ابتدا زردک را پوست گرفته و مانند زردک قابلی خلال کنید .
سپس آب و زردک و عرق گلاب را روی در بین دیگ گنجایش آن
را داشته باشد . گذاشته و بگذارید . زردک کمی بپزد .
همین که زردک حجم خودش را کم نمود و نیم پز گردید .
بوره را علاوه کنید . بگذارید بوره به قیام بیاید . اما بسیار غلیظ نشود .
آب لیمو ، یا جوهر لیمو را علاوه حین جوش قیام علاوه نموده بگذارید .
یک دو سر جوش بخورد . خلال را اضافه نموده اجازه دهید .
مربا را از روی حرارت برداشته بگذارد . سرد گردد .
+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۰۶/۱۸ ساعت 11:59 AM توسط فرشته کمال
|