مواد لازم

۱ - زردک یک کیلو

۲ - بوره (  شکر   )

۳ - دو عدد لیمو یا با نوک قاشق خورد جوهر لیمو

۴ - پودر هیل نیم قاشق ، یا عرق گلاب نیم پیمانه

۵ - خلال پسته و بادام

۶ - آب یک لیتر

۷ - رنگ خوراکی زرد اگر لازم میدانید . یا قدری زعفران 

اختیاری

 

 طرز تهیه

ابتدا زردک را پوست گرفته و مانند زردک قابلی خلال کنید .

سپس آب و زردک و عرق گلاب را روی در بین دیگ گنجایش آن

را داشته باشد . گذاشته و بگذارید . زردک کمی بپزد .

همین که زردک حجم خودش را کم نمود و نیم پز گردید .

بوره را علاوه کنید . بگذارید بوره به قیام بیاید . اما بسیار غلیظ نشود .

آب لیمو ، یا جوهر لیمو را علاوه حین جوش قیام علاوه نموده بگذارید .

یک دو سر جوش بخورد . خلال را اضافه نموده اجازه دهید .

مربا را از روی حرارت برداشته بگذارد . سرد گردد .

 

  مربای خلال زردک ، ابنوع مربا عموما در ماه مبارک رمضان بیشتر تهیه میگردد . شما تصویر خلال زردک  را تماشا میکنید .