ماش پلو

ماش پلو غذا مزه دار افغانی است . به چند طرق مختلف  برای ذایقه

های مختلف تهیه میگردد. از جمله میتوان ماش پلو گوشت دار ، ماش

پلو اشق دار ، ماش پلو خرما دار ، ماش پلو رومی دار ، را یاد آور

نمود . ماش پلو به طریق صافی و دم پخت طبخ میگردد .

اینـک من پـلو تخـم دار را برای شما عـزیـزان میـنـوسـم .

و طرز طبخ متباقی را در پست های آینده انشالله برای شما عزیزان

میگذارم .

 

 ماش پلو تخم دار

 مواد لازم

 ۱- برنج باریک اعلی ۴ پیمانه

 ۲- ماش یک پیمانه

 ۳- روغن بقدر لازم طی  دو مرحله

 ۴- پیاز دو عدد  بریان گردد

 ۵- نمک بقدر لازم

 ۶- چهار مساله

 ۷- تخم  نظر به تعداد فامیل و یا سر دو نفر یک عدد تخم !

 

طرز تهیه ماش پلو

 ۱ - برنج را قبلا چند آب پاکیزه شسته و تر نماید .

 ۲ -  ماش را شسته وکمی حرارت دهید . کاملا نرم نگردد .

 ۳- تخم ها آبپز کنید . کاملا سفت شوند !

پیاز را معه روغن در بین دیگ طلایی بریان کنید . پیاز رااز روغن

کشیده بگذارید سرد گردد . و بکوبید .

بالای روغن آب و نمک  و بقدر که برنج لازم دارد ریخته

بگـذاریـد . به جوش بیایـد . پیاز بریـان را نیز اضافـه کنید .

آب برنـج و ماش را بر طرف نموده بالای آب جوش بی اندازید .

بگذارید  . آب برنج خشک شود.

برنج را پهلو گردان نمودن روی برنج حفره ایجاد  مقدارآب برای

دم گرفتن  برنج انداخته و  مساله را ریخته برنج را برای نیم ساعت با

حرارت خفیف  دم دهید .

حین سرویس غذا مقدار روغـن را داغ نموده روی مـاش پلو

بی اندازید . و برا ی چند دقیقه بگذارید .

برنج را با غوری ها کشیده تخم را پوست کنده به شکل دلخواه توته

نموده روی برنج بگذارید .

غذا را سر سفره با ماست و سالند ها دیگر لازم میداند .با عزیزان

 تان نوش جان کنید .

 

 

 ماش پلو تخم دار طبخ فرشته سید ماه مبارک رمضان