-- ماش پلو تخم دار
ماش پلو
ماش پلو غذا مزه دار افغانی است . به چند طرق مختلف برای ذایقه
های مختلف تهیه میگردد. از جمله میتوان ماش پلو گوشت دار ، ماش
پلو اشق دار ، ماش پلو خرما دار ، ماش پلو رومی دار ، را یاد آور
نمود . ماش پلو به طریق صافی و دم پخت طبخ میگردد .
اینـک من پـلو تخـم دار را برای شما عـزیـزان میـنـوسـم .
و طرز طبخ متباقی را در پست های آینده انشالله برای شما عزیزان
میگذارم .
ماش پلو تخم دار
مواد لازم
۱- برنج باریک اعلی ۴ پیمانه
۲- ماش یک پیمانه
۳- روغن بقدر لازم طی دو مرحله
۴- پیاز دو عدد بریان گردد
۵- نمک بقدر لازم
۶- چهار مساله
۷- تخم نظر به تعداد فامیل و یا سر دو نفر یک عدد تخم !
طرز تهیه ماش پلو
۱ - برنج را قبلا چند آب پاکیزه شسته و تر نماید .
۲ - ماش را شسته وکمی حرارت دهید . کاملا نرم نگردد .
۳- تخم ها آبپز کنید . کاملا سفت شوند !
پیاز را معه روغن در بین دیگ طلایی بریان کنید . پیاز رااز روغن
کشیده بگذارید سرد گردد . و بکوبید .
بالای روغن آب و نمک و بقدر که برنج لازم دارد ریخته
بگـذاریـد . به جوش بیایـد . پیاز بریـان را نیز اضافـه کنید .
آب برنـج و ماش را بر طرف نموده بالای آب جوش بی اندازید .
بگذارید . آب برنج خشک شود.
برنج را پهلو گردان نمودن روی برنج حفره ایجاد مقدارآب برای
دم گرفتن برنج انداخته و مساله را ریخته برنج را برای نیم ساعت با
حرارت خفیف دم دهید .
حین سرویس غذا مقدار روغـن را داغ نموده روی مـاش پلو
بی اندازید . و برا ی چند دقیقه بگذارید .
برنج را با غوری ها کشیده تخم را پوست کنده به شکل دلخواه توته
نموده روی برنج بگذارید .
غذا را سر سفره با ماست و سالند ها دیگر لازم میداند .با عزیزان
تان نوش جان کنید .