سوغاتی سفر کابل

 

  پنیر خام

طرز تهیه

پنیرخام را از شیر توسط دو نوع مایع آماده میسازند .

یکی توسط یک نوع نبات شیرک علف که بعد از کوبیدن در بین تکه پاکیزه ی

نگهداری میکنند .

برای بدست آمدن پنیر شیر را قدری گرم نموده همان خریطه مع مایه پنیر است

در بین شیر پایین نموده و شیر را با آن آلوده میکنند .

سیر را در بین تکه سه گوشه ویا در ظرف مورد نظر برای ۲۴ ساعت

میگذارند. تا شیر سرد گردد . اینوع پینر خیلی لذیذ است .

من بارها زمانی کوچک بودم برای خرید خام پنیر  ، پنیر دلخواه من ،نزد مردم

 مالدار کوچی میرفتم و سوال نزدم خلق میشد چیگونه کوچی میتوانند شیر را

پنیر بسازند ؟ نوع دگرش از شیر دهن بره نوزاد استفاده میکنند .

طوریکه بره نوزاد را بمنظور پوست قره قل کشتند. بعد شیر دهن بره در حصه

بطن آن قرار دارد گرفته و مایه پنیر آماده میدارند . این طریق اکثریت ندارد .

 

     خام پنیر افغانستان تصویر بردار فرشته سید .سوغاتی سفر کابل

 نمای خام پنیر ، تازه از خریطه بیرون کشیده ام .

 

    خام پنیر افغانستان