دال      تقدیم سحر جان دوست ایرانی ما 

مواد لازم

۱- دال دو پیمانه

۲- سیر چهار دندانه

۳- رب رومی  دو قاشق کلان

۴- مرچ و نمک بقدری لازم

۵- آرد دو قاشق ماست خوری

۶- زردچوبه ؛ رنگ شیرین ؛ رنگ زرد هندی ویا  زعفران  هر کدام

مورد پسند شماست

۷- آلوبخارا خشک  ؛

 ( یا رواش  و یا هم غوری را میتوانم مورد استفاده قرار دهیم  هر

 کدام لذت خود را دارند )

 

طرز تهیه دال

ابتدا دال با غربال سیمی  غربال نموده  بعدا چند آب شسته و ریگ

شو نماید !

بعدا روغن (در ابتدا از مقداری کم روغن  استفاده نماید ) را داغ نموده

 آرد را ریخته و کمی سرخ نماید .

بعدا سیر کوبیده شده را علاوه نموده بعد از دور دادن رومی یا رب را

علاوه نموده بگذارید . حل گردیده و به روغن بیاید .

دو پیمانه آب سرد ریخته و دال را علاوه نماید . مرچ و نمک اضافه

نموده بگذارید دال نرم گردد .

اگر دانه ها دال درشت بود قدری آب دیگر نیز علاوه نماید .

همینکه دال نرم گردید . آماده است . هنگام سرویس نمودن غذا یک

ملاقه داغ نموده سیر داغ نموده روی سالن دال انداخته و با نعناع

زینت بخشیده نوش جان نماید .

 

۲- دال را شسته بعد از غربال نمودن و ریگ شو نمودن آب پز  با

 نمک طبخ نماید .

 در جریان جوش خوردن کف روی دیگ را بردارید . همین دال آماده

گردید . روغن را داغ نموده  سیر  کوبیده شده و رومی  میده شده را

لعاب تهیه نماید .

لعاب مذکور و آلو بخارا  را بالای دال علاوه نموده  نمک دیگ را

چشیده  برای ۳ دقیقه بگذارید . دال لعاب را جذب نماید . دال آماده

نوش جان نمودن است .

 دال را به ظرف دلخواه  کشیده رویش  نعناع تازه و خشک پاش داده

 غذا را سرویس نماید .

 

 

               

                

 نوت

دال های زرد را از اروپا خریداری میکند . لازم به غربال   و ریگ

شوی  نمودن  ندارد .