مواد مورد ضرورت

۱- برنج باریک اعلی

۲- کرفس

۳- روغن

۴- پیاز

۵- گشنیز تازه

۶- مساله دیگ

نمک و آب

 

طرزتهیه کرفس چلو

۱- برنج را تا آخرین آب کاملا زلال باشد.  شسته و تر نماید .

چلوسفید دم نماید .

۲- کرفس  و گشنیز جداگانه را میده ریزه نموده پاکیزه بشوید .

۳- روغن را داغ نموده مقداری پیازو گشنیز میده را سرخ نماید .

بعد از چند دقیقه کرفس را علاوه نموده قدری سرخ  نماید .

مقداری آب  و نمک ریخته بگذارید . کرفس نرم گردد .

حین طبخ کرفس را خوب با کفگیر یا پشت ملاقه نرم حل نماید .

بگذارید به روغن بیاید . با برنج نوش جان نماید .

   

  کرفس چلو تهیه فرشته سید