-- کرفس چلو
مواد مورد ضرورت
۱- برنج باریک اعلی
۲- کرفس
۳- روغن
۴- پیاز
۵- گشنیز تازه
۶- مساله دیگ
نمک و آب
طرزتهیه کرفس چلو
۱- برنج را تا آخرین آب کاملا زلال باشد. شسته و تر نماید .
چلوسفید دم نماید .
۲- کرفس و گشنیز جداگانه را میده ریزه نموده پاکیزه بشوید .
۳- روغن را داغ نموده مقداری پیازو گشنیز میده را سرخ نماید .
بعد از چند دقیقه کرفس را علاوه نموده قدری سرخ نماید .
مقداری آب و نمک ریخته بگذارید . کرفس نرم گردد .
حین طبخ کرفس را خوب با کفگیر یا پشت ملاقه نرم حل نماید .
بگذارید به روغن بیاید . با برنج نوش جان نماید .
+ نوشته شده در ۱۳۸۷/۱۲/۰۱ ساعت 3:26 PM توسط فرشته کمال
|