-- بولانی کچالو
بولانی کچالو یا سیب زمینی
باید بنوسیم مقدار خمیر و مواد بولانی مربوط خودشماست
قابل یاد آوریست بنوسیم خمیر یک عدد بولانی کمی برزگتر از
یک چهارمغز( گردو ) میباشد و دو الی سه قاشق مواد تهیه
شده به مناصفه آن هموارو سرش را محکم میبندیدم .
مواد لازمه
۱- کچالو
۲- آب
۳- آرد ترمیده
۴- نمک
۵- سیر و مرچ
۶- روغن
۷- رب رومی
۸ خمیر مایه اختیاری
۹- کوری Curry اختیاری
۱۰ - ماست گاوی
طرز تهیه :
طوریکه قبلا یاد آور شدیم آرد را با روغن نمک وخمیر مایه با آب
شیر گرم و به شکل نورمال خمیر میکنم . و میگذاریم دم راست کند.
کچالو را خوب شسته و آبپز طبخ نماید .
همین نرم گردید . آب اش صاف کنید .
کمی آب سرد بالای آن ریخته کچالو ها را پوست بگیرید .
و آنرا توسط ماشین گوشت و یا دست خوب میده کنید . و دو سه
دندانه سیررابسیار ریزه میده کرده یک قاشق رب رومی یا رومی تازه
را خوب میده کرده با کچالو و نمک و کوری یکجا مخلوط کنید.
خمیر را نازک هموار کنید. کچالو آماده شده را دربین نصف دایره
هموار شده قرار داده و محکم ببندید. پشت و روی بولانی آماده شده
را با دستمال از آرد پاک کرده در بین روغن سرخ و نوش جان کنید.
Curry
نوت
۱- اکثرا خانم های عزیز یک پیاز را میده نموده با کچالو مخلوط
نموده و بولانی میپزند . و همچنان استفاده از رب رومی حتمی
نیست !
۲ خمیر بولانی را بدون خمیر مایه نیز تهیه نموده میتوانید . اما
بااستفاده از خمیر مایه خمیر بولانی راحت تر هموار میگردد .