بولانی کچالو یا سیب زمینی

باید بنوسیم مقدار خمیر و مواد بولانی مربوط خودشماست

قابل یاد آوریست بنوسیم خمیر یک عدد بولانی کمی برزگتر از

یک چهارمغز( گردو ) میباشد و دو الی سه قاشق مواد تهیه

شده به مناصفه آن هموارو سرش را محکم میبندیدم    .

 

مواد لازمه 

۱-   کچالو 

۲-  آب

۳-  آرد ترمیده

۴-  نمک

۵-  سیر و مرچ

۶-  روغن

۷-  رب رومی

۸ خمیر مایه  اختیاری

۹- کوری Curry   اختیاری

۱۰ - ماست گاوی

 

 

طرز تهیه :

طوریکه قبلا یاد آور شدیم آرد را با روغن نمک وخمیر مایه با آب

شیر گرم و  به شکل نورمال خمیر میکنم . و میگذاریم دم راست کند.

کچالو را خوب شسته و آبپز طبخ نماید .

همین  نرم گردید  .  آب اش صاف کنید .

کمی آب سرد بالای آن ریخته  کچالو ها را پوست بگیرید .

و آنرا توسط ماشین گوشت و یا دست خوب میده کنید . و دو سه

دندانه سیررابسیار ریزه میده کرده یک قاشق رب رومی یا رومی تازه

 را خوب میده کرده با کچالو و نمک و کوری یکجا مخلوط کنید.

 خمیر را نازک هموار کنید. کچالو آماده شده را دربین نصف دایره

هموار شده قرار داده و محکم ببندید. پشت و روی بولانی آماده شده

 را با دستمال از آرد پاک کرده در بین روغن سرخ و نوش جان کنید. 

 

       

       Unser Angebot

    Curry

   

 

 

 

 

              

 

 نوت

۱- اکثرا خانم های عزیز یک پیاز را میده نموده با کچالو مخلوط

نموده و بولانی میپزند . و همچنان استفاده از رب رومی حتمی

 نیست !

۲ خمیر بولانی را بدون خمیر مایه نیز تهیه نموده میتوانید . اما

بااستفاده از  خمیر مایه خمیر بولانی راحت تر هموار میگردد .