کسترد

نوعی دیسرت هندی و پاکستانی است . دارای طمع میوه ها بوده وبه

رنگهای مختلف موجود است .

کاسترد طمع هر میوه را دارا باشد تقربیا رنگ همان میوه را دارا

میباشد .

در افغانستان عزیز کاسترد نیز از پاکستان وارد و مورد استفاده

قرار میگیرید .

برای علاوه دیسرت های مانند فرنی نشایسته فرنی آرد برنج فرنی

آرد سوجی ماغوت و پودین جیلی کسترد نیز دیسرت های لذیذ

تهیه نموده  هر کس مطابق به میل خودش آن را تزیین مینماید .

طرز تهیه کسترد همیش در عقب قوطی آن نوشته میباشد .

معمولا کسترد مانند پودین با شیر و بوره تهیه میگردد .

روی دیسرت را با میوه ها ؛ کریم (از قیماق تهیه میدارند )

و یا پسته و بادام زینت میدهند .

کسترد را غوری ها و قالب های پودین کشیده  بعد از چند ساعت

سرد گردید بعد از غذا نوش جان میکنند .

پودر کسترد را مانند نشایسته در تهیه ماغوت نیز مورد استفاده

قرار داده میتوانیم .

جهت رنگ روشن تر هم از نگها غذایی استفاد نماید .

این جا چند تصویر را من از پودر کسترد تهیه نمود ام برای شما

میگذارم .

 

    دیسر کاسترد و ماغوت دورنگه  آراسته شده با پسته وبادام تهیه فرشته سید

 دیسرت کاسترد و ماغوت که از پودر کسترد تهیه شده 

 

    

    کاسترد مانګو  ، ام

    

     custard powder banana

     کاسترد کیله

   

    custard powder strawberry

       کاسترد توت زمینی