کسترد
کسترد
نوعی دیسرت هندی و پاکستانی است . دارای طمع میوه ها بوده وبه
رنگهای مختلف موجود است .
کاسترد طمع هر میوه را دارا باشد تقربیا رنگ همان میوه را دارا
میباشد .
در افغانستان عزیز کاسترد نیز از پاکستان وارد و مورد استفاده
قرار میگیرید .
برای علاوه دیسرت های مانند فرنی نشایسته فرنی آرد برنج فرنی
آرد سوجی ماغوت و پودین جیلی کسترد نیز دیسرت های لذیذ
تهیه نموده هر کس مطابق به میل خودش آن را تزیین مینماید .
طرز تهیه کسترد همیش در عقب قوطی آن نوشته میباشد .
معمولا کسترد مانند پودین با شیر و بوره تهیه میگردد .
روی دیسرت را با میوه ها ؛ کریم (از قیماق تهیه میدارند )
و یا پسته و بادام زینت میدهند .
کسترد را غوری ها و قالب های پودین کشیده بعد از چند ساعت
سرد گردید بعد از غذا نوش جان میکنند .
پودر کسترد را مانند نشایسته در تهیه ماغوت نیز مورد استفاده
قرار داده میتوانیم .
جهت رنگ روشن تر هم از نگها غذایی استفاد نماید .
این جا چند تصویر را من از پودر کسترد تهیه نمود ام برای شما
میگذارم .
دیسرت کاسترد و ماغوت که از پودر کسترد تهیه شده
کاسترد مانګو ، ام
custard powder banana
کاسترد کیله
custard powder strawberry
کاسترد توت زمینی