X
تبلیغات
طرز تهیه غذاهای افغانی - -- کباب داشی رانهای مرغ و کچالو
Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
   سلام مرسل جان از کابل !

کباب ران مرغ در بخش گوگلی ویب سرچ کن قند !

مواد لازم

۱- رانها مرغ

۲- روغن زیتون

۳- کچالو

۴- ماست دو قاشق کلان

۵- لیمو یک عدد

۶- تخم گشنیز یک قاشق خورد

۷- مساله نمک

۸- سیر یا پودر سیر یقدر لازم

 

 

طرز اخته کردن ران مرغ 

ابتدا ران مرغ را شسته وبا دستمال پاکیزه یا کاغذ آشپزخانه خشک 

 کنید  . سپس  روغن زیتون ، مساله کوری ، پودر سیرمرچ سرخ

 و نمک را علاوه نموده مواد را باهم مخلوط کنید .

 وبرای یک الی دو ساعت در جای سرد بگذارد . 

 

الف =  طرز اخته کردن کچالو :

حرارت داش را۲۰۰ درجه سانتی بگذارید .   و به اخته کردن

 کچالو ها آغاز کنید .

طوریکه ابتدا کچالو را پوست گرفته وبشوید .

سپس کچالو ها حلقه حلقه یاتوسط قالب ها کلچه قالب بزنید .

روغن نمک و دو قاشق ماست ،  مساله  و مرچ بالای کچالو ریخته

و خوب مخلوط کنید  .

 برای طعم بیشتر مقدار آب لیموو تخم گشنیز را نیز اضافه کنید .

( بدون ماست نیز مزه دار میاید . )

پتنوس داش را کاغذ  ناسوز کیک پزی یاالمونییم گرفته و رانها

 بالای آن گذاشته برای مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید .

سپس کچالو ها بالای آن انداخته با آب که کباب از خود بجا

 گذاشته کچالو را مخلوط کنید. ورانها مرغ را پشت رو نموده

الی پخته شدن کچالو درب داش را بسته کنید

اگر کچالو و گوشت پخته شود و آب آن با اندازه ی کافی تبخیر نشده

نباشد . صرف  حرارات  طبقه ی بالایی داش را خموش کنید .

 وبگذارید آب کچالو را  خشک گردد .

کباب و کچالو را با سلاد سرویس کنید .

نوش جان !

 ب =  طرز اخته کردن کچالو :

کچالو را پوست گرفته بعد از شستن با کاغذ آشپزخانه خشک کنید .

سپس یک مقدارروغن زیتون یا روغن نباتی  رب رومی نمک و

 مساله را اضافه نموده مواد را با هم خوب مخلوط کنید .

 

 

 

      کباب  داشی رانهای مرغ و کچالو تهیه فرشته سید

      کباب ران مرغ

     تهیه فرشته سید

 کباب مرغ

 

نوت :

کچالو های پوست شفاف دارند . میتوانید با پوست بپزید .

 

+ نوشته شده در  90/04/26ساعت 4:33 PM  توسط  فرشته کمال   |