X
تبلیغات
طرز تهیه غذاهای افغانی - 36-- انواع چای
Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

  مواد لازم

 

۱- شیر ۲گیلاس

۲- روغن  نیم گیلاس

۳- تخم  ۲ دانه

۴- بکن پودر  ۱پاکت

۵- خمیر ترش ۱ پاکت

۶- نمک ۱ قاشق

۷- بوره ۱ قاشق کلان

۸- آرد ۱ کیلو

طرز تهیه :

تمام مواد‌ها رابا شیر خمیر کنید  مانندی

خمیر آشک بعد بگذارید که خوب برسد  بعد

۴ زواله کنیدبعد یک زواله راهمراه تیراش

 نازک کنید هر قدر نازک شود خوبش می‌‌آید

بد که نازک و گرد  شد  بعد مثل پیز ه 

 ۸ توته کنید بعد هر توته را از طرف

لب خمیر لوله کنید .   بعد بگذارید که

دوباره برسد سپس کروسانت را داخل داش 

 باحرار ت ۱۸۰برای نیم ساعت بگذارید

همین که طلایی شد بکشد بگذارید.

بگذارید .سرد شود 

کروسانت به اشکال مختلف مورد مصرف قرار

 میگیرد . اگر خواستید برای طفل‌ها لایه

خمیر چاکلیت یا مربا بگذارید .

نوش جان کنید .

ارسالی معسوده جان نادری

سپاس گذارم عزیزم

 

 

طرز پیچانیدن کروسانت

croissant

 کروسانت بعد از پختن

 

کروسانت را با مربا مصرف کنید .

 

 

 زواله هموار شده را هشت یا شش حصه توته

 میکنیم.

 

+ نوشته شده در  89/03/15ساعت 11:1 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

بهار نارنج همان شكوفه درخت نارنج است

كه در فصل بهار درخت را زینت داده،

در پاییز و زمستان، جای خود رابه میوه

نارنج می ‌دهد. این گل اگرچه در پخت

مربا مورد استفاده قرار می‌ گیرد،

ولی كاربرداصلی آن به‌ همان صورت گل خشك

و به ‌خصوص عرق در طب گیاهی است.

برای مصرف دارویی، شكوفه‌های بهار نارنج

را صبح زود که به حالت غنچه ی نشكفته

است، می چینند و سپس در محلی تاریك سریع

خشك می ‌كنند تا تغییر رنگ ندهند.

 

اثرات درمانی:

* مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج

 تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است.

 بهار نارنج آرامش‌ بخش و ضدهیجانات دستگاه

 عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را

كاهش می ‌دهد.

* بهارنارنج در تقویت معده بسیار مؤثر

است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب

را از بین می ‌برد.

* برای كنترل تشنج‌ها و حمله قلبی هم بهار

 نارنج را توصیه می ‌كنند.

* اگر مشكل كم‌خوابی یا بی‌خوابی دارید،

حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار

نارنج یا چای آن را بنوشید.

* اشتها آور و ضد سرفه است.

* برای درست كردن چای بهار نارنج، كافی

است، 10گرم از گل بهار نارنج را در دو

لیوان آب‌جوش به مدت 20دقیقه بجوشانید.

سپس آن را صاف كرده و ‌همراه با یك قاشق

سوپ‌خوری عسل میل كنید.

با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی

خواهید داشت.

 


پزشک من

 

+ نوشته شده در  89/03/04ساعت 11:6 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

  

مواد لازم

 

۱- چای سبز  نیم گیلاس

(از چای استفاده میکنیم که چند لحظه

بعد از دم کردن خود سرخ میکند.)

۲- آب  ۵ یا ۶ گیلاس

۳- هیل  برای خوش بوی.

۴- شیر  الی ۴ لیتر

۵- سودا پولی نیم قاشق خورد

برای تعیین رنگ خیلی مهم است .

۶- قیماق= خامه بقدر لازم

قیماق وطنی  یا قیماق ها دیگر

 

طرز تهیه :

۶ گیلاس آب و نیم گیلاس چای سبز در بین

ظرف روی حرارت میگذاریم .به جوش بیاید .

سپس  نیم قاشق پولی‌  انداخته خوب جوش

بدهید .تا که رنگ جگـری تاریـک را به

خودبگیرید.

بعدا در بین ظزف  دیگر کمی آب انداخته

توسط ملاقه کم کم چای را طوریکه ملاقه از

سر دیگ بلندتر گـرفته شود و کم کم چای

بالای  آب علاوه گردد  . 

که این عمل را  با د گردان گویند.

به‌ همین شکل ۷ با ر آب گرفته با د میکنیم

از یک ظرف با دگر ظرف

سپس آب رادوباره بجوش آورده بعدا شیررا

انداخته و بوره هیل اندخته لیکن نگزارید

جوش بیاید .

 

 

     قیماق چای تهیه مسعوده نادری

 باید گفت چهار لیتر شیر را یکباره علاوه

نکنید ! مقدار شیر را نظر با رنگ قیماق

چای تعیین کنید .

رنگ قیماق چای باید رنگ قشنگ گلابی رنگ

شیبه شگوفه شفتالو را به خود بگیرد .

شیر تهیه شده را در گیلاس ها ریخته و قدری

 قیماق را بالایش علاوه میکنیم .

نوش جان !

 

قیماق چای تهیه مسعوده نادری

قیماق چای

چون قیماق وطنی همیش به دست رس مانیست . لهذا ما قیماق چای را از قیماق های دیگر مانند قیماق ترکی ، در افغانستان از قیماق های پاکستانی استفاده میکنند .

قیماق

از معسوده جان نادری بخاطر ارسالی نوت

قیماق چای سپاس گذارم

 

 

+ نوشته شده در  89/01/18ساعت 10:41 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 شیر چای٫ تقدیم به سحر جان

 مواد لازم

۱- شیر گاو

۲- چای سیاه

۳- بوره (شکر)

۴- هیل کوبیده شده *(هل)

 

طرز تهیه

اول در بین دیگ چرب نباشد . مقدار آب را روی حرارت گذاشته

بگذارید به جوش بیاید .

بعدا مقداری چای را دربین آب جوش علاوه نموده برای چند دقیقه

بگذارید جوش بخورد .

 که کاملا مزه و رنگ چای برآید .

سپس شیر و بوره  و  علاوه نموده بعد از این شیر به جوش

آمد فورا حرارت را خاموش نموده و شیر را صاف نماید .

بعدا مقداری هیل را علاوه نموده و شیر چای ما آماده صرف نمودن

است .

اشتهای خوب !

  

      شیر چای

     شیر چای

      هل

                      هیل

      

     چای سیاه

 

استفاده از پاکت های کوچک چای سیاه برای تهیه شیر چای صبحانه

شما راحت تر است .

شما اگر چای را تیره مینوشید . برای تهیه یک گیلاس شیر چای از

یک پاکت چای سیاه استفاده نماید .

در صورت که شما چای تیره نوش جان نمیکنید . پس برای دو گیلاس

شیر  چای از یک پاکت چای استفاده نماید .

 

نوت

شیر چای را مردم پاکستان و هندوستان تهیه میدارند . مقداری

چای سیاه را بیشترو ضمنا مقدار شیررا کمتر استفاده میکنند .

اما در افغانستان عزیزدر تهیه شیر چای٫ چای  سیاه نسبتا کمترو

مقدار شیر بیشتر را مورد استفاده قرار میدهند .

 

 

+ نوشته شده در  88/03/16ساعت 1:44 AM  توسط  فرشته کمال   |