Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

مواد لازم

۱ - گوشت  سرخی نیم کیلو

۲ - پیاز سه عدد

۳ - روغن بقدر لازم

۴ - رب رومی یک قاشق ماست خوری

۵ - سیر

۶ - متر ، مرچ دلمه ، مرچ سبز ، کچالو ، زردک 

۷ -  گشنیز تازه  یا تخم گشنیز

هر کدامش خوش ندارید استفاده نکنید !

 

طرز تهیه :

گوشت را با یک عدد پیاز ، سیر ، مرچ سبز  و گشنیز ماشین کنید .

مواد متذکر را باهم  مخلوط کنید .

کچالو  ، زردک و مرچ دلمه  را پوست گرفته قطعات مربع شکل

کوچک ریزه  کنید .

دیگ نچسپی ، ناسوز را روی اجاق گذاشته روغن را داغ کنید.

پیاز میده را گلابی نموده رب رومی را علاوه نموده قدری با روغن

سرخ اش کنید . سپس گوشت آماده شده را بالای روغن انداخته و

با حرارت متوسط سرخ کنید .

بعدا آب را به تدریج علاوه کنید ! سپس کچالو زردک و نمک را اضافه

کنید . همین که کچالو و زردک روی به نرم شدن میرفت متر ( پلی )

و مرچ دلمه را اضافه نموده همین که قیقمه به روغن آمد .

غذا ما آماده سرویس نمودن است . با نان خشک یا پلو ، چلو نوش

جان کنید . اشتهای خوب  !

 قیمه ، تهیه فرشته سید

 

+ نوشته شده در  88/07/10ساعت 9:33 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  فورمه چگر تهیه فرشته سید

 

 

+ نوشته شده در  88/06/10ساعت 0:18 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مولا لازم

۱- زبان گوسفند یا گاو  یک کیلو 

۲- روغن  دلخواه

۳- پیاز سه عدت

۴- رب رومی ، رب گوجه

۵- سیر سه دندانه

۶- کچالو 

۷- مصالحه قورمه

 

طرز تهیه قورمه زبان

ابتدا زبان را چند آب شسته دیگ را با آب روی حرارت گذاشته همین که آب به

غلیان آمد .  زبان را در علاوه نماید . . برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید .

حرارت بیبیند  .

همین مطمین گردید غشای روی زبان قرار دارد به آسانی بر طرف میگردد . آب 

دیگ را صاف نماید . لطفا برویش آب سرد نریزید .

 غشای روی زبان را دور نموده و زبان مذکور به  قطعه قطعه نماید.

در بین دیگر روغن را داغ نموده  ابتدا پیاز و بعدا  سیر را سرخ نموده دو قاشق

 رب رومی را علاوه نماید .آب و نمک را اضافه نموده زبان را بالای لعاب بی

 اندازید . و بگذارید نرم گردد . چون زبان گاو دیرتر نرم میگردد استفاده از

 دیگ های زود پز توسعه میگردد !

همین از نرم شدن گوشت مطمین شدید . کچالو را پوست گرفته و از وسط دو

 حصه نموده بالای گوشت بی اندازید . مصالحه را نیزی علاوه کنید . کچالو نرم

گردیده و قورمه به روغن بیاید .

غذا ما آماده است .

نوش جان !

 

قورمه زبان گوسفند طبخ فرشته سید

 قورمه زبان گوسفند

 

       زبان گوسفند

 زبان را قبل از پختن زبان را با آب حرارت دهیم .  و بعد از آن پرده روی زبان

را باید دور نمایم .

      زبان گوسسفند

 

نوت

اگر شما پیاز سرخ را استفاده نمیکند در اخیر پیاز را حلقه حلقه نموده هنگام کچالو

 را اضافه میکردید . پیاز را نیز علاوه نماید .

 

 

+ نوشته شده در  88/05/01ساعت 3:4 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

    قورمه سینه ی مرغ تهیه فرشته سید    

     


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/11/22ساعت 5:16 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

+ نوشته شده در  87/03/08ساعت 6:13 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد لازم

۱-  گوشت سرخی گاویک کیلو

۲-  روغن ۲۰۰ گرام

۳-  پیازچهار عدد متوسط

دو عدد برای لعاب و دو عدد پیاز دگر حین چرخ نمودن با

گوشت چرخ گردد .

۴-  رب رومی دو قاشق کلان

۵-  سیر چهار حبه

۶-  دارچینی یک قاشق چای خوری

۷-  مرچ سیاه

۸-  دوعدد تخم

۹-  تخم گشنیز یک قاشق کلان

۱۰ - دالنخود یک پیمانه سر خالی

 

طرز تهیه

۱- گوشت سرخی را  با پیاز و سیرماشین نموده با دو عدد تخم

دارچینی و تخم گشنیز و نمک خوب مخلوط نماید . بسیار مهم است

۲- روغن را داغ نموده پیازمیده شده را گلابی بریان نموده رب

و سیر را علاوه نموده مقداری آب بریزید پیاز حل گردد .

حرارت را کم نموده آب سرد روی لعاب ریخته کوفته ها را به

 اندازه دلخواه خود شما کلوله و یا چپات خورد یا کلان با دو دست

خوب فشار داده آماده نماید .

کوفته های تهیه شده را بالای آب به غلیان نیامده دیگ به آهسته گی

رها نماید .

به همین شکل همه کوفته ها درست نموده در بین دیگ  بالای

همدیگر رها نکنید !

بگذارید کوفته ها با همین حرارت کم میان دیگ خودشان را

 جمع نمایند آب که به جوش آمد.

و کوفته ها بسته شدند حرارت را کمی بیشتر نموده بگذارید .

 بعد از ۲۰ دقیقه دالنخود را علاوه کنید . بگذارید   دالنخود نرم 

وقورمه خوب پخته گردد .  و به روغن بیاید .

کوفته را با چلو یا پلو و یا هم تنها سرویس نموده نوش جان کنید .

اشتهای خوب !

 

 

 

 نوت

شما میتوانید کوفته را با علاوه نموده دالنخود آلوبخارا متر (پلی) 

 کچالو نیز طبخ نماید .

۲-  یک عدد تخم مرغ که آبپز و سفت باشد .  پوست گرفته اطراف

 آن را با گوشت کوفته محکم بپوشانید . 

 حین سرویس کوفته با کارد دو حصه نمودن در وسط ظرف قرار

دهید . در این صورت کوفته شما کوفته ی نرگسی  را تهیه نموده اید . .

و سفره خویش را زیبا  بیآراید .

۳- آلوبخارا خوش را به دو طریق میتوانید مورد استفاده قرار دهید

الف - علاوه نموده آلو بخارا خشک بعد از شستن میان لعاب کوفته 

 بعد از طبخ  و چند  دقیقه قبل از سرویس غذا !!

ب -  یک دانه آلو بخارا و مقداری دالنخود خام هنگام کلوله نمودن 

کوفته در میان آن  بگذارید .  

 

  توجه :

  سهولت ها  آشپزی !

 کوفته را تهیه نموده داخل یخدان روی پلاستک ها بگذارید .

یخ ببندد . بعدا در میان خریطه پلاستیکی جابجا نموده برای مهمانی

کار خود قبلا تمام نماید .

کوفته های یخ بسته اصلا باز نمیشوند . مطمین باشید

موفق باشید و از غذاهای خوشمزه لذت ببرید .

دوست شما فرشته

  

 

+ نوشته شده در  86/10/22ساعت 9:45 PM  توسط  فرشته کمال   |