Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

   آرد گرم

    Gram Flour

     

   De = Kichererbsenmehl

 

 

آرد نخود

 

+ نوشته شده در  88/06/22ساعت 1:54 PM  توسط  فرشته کمال   | 

  

سیمیان

سیمیان را میتوان ازسه بر چهار آرد سفید و یک بر چهار آرد نخود

 تهیه نمود. ویا تنها  سیمیان را از آرد سفید تهیه نمایم.

مقدار آرد سیمیان را میتوانید خود تان تصمیم بگیرید. چی مقدار

سیمیان ضرورت دارید.

مثلا از ۶۰۰   گرام آرد تقریبا ی یک کیلو سیمیان با در نظر داشت

اضافه نمودن آب و بریان نمودن با در بین روغن بدست میاید.

سیمیان را همیش درافغانستان عزیز به رنگ نارنجی روشن

میپزند. سیمیان را هندی ها به رنگ سبز و زرد نیز میپزند .

مزه سیمیان بیشتر مربوط به مرچ میشود که از آن استفاده میکنید.

از مرچ مساله دار سیمیان لذیذ بدست میاید.

 اصلا  خمیرسیمیان را نرم نموده و توسط ماشین مخصوص  که

دارد . میپزند .

به هر خانه ماشین سیمیان شاید نباشد .بدین لحاظ ماشین آش را

میتوان مورد استفاده قرار داد .

سیمیان از ماشین آش میکشیم باید خمیر سیمیان مانند خمیر آش

باشد به راحتی از ماشین عبور نماید .

 

مواد لازم

۱-  آرد سفید و آرد نخود

۲-  روغن

۳-  نمک

۴-  رنگ شیرین

۵-  مرچ سرخ

 

طرز تهیه سیمیان

 

ابتدا یک مقدار آرد را گرفته نیم قاشق خورد  رنگ شیرین و یا 

 رنگ نارنجی را به آن علاوه نموده خوب مخلوط نماید.

بعدا مطابق عکس دو قطره آب بالای آرد ریخته و رنگ آن را به

خوبی دیده میتوانیم.اگر رنگ مورد نظر شما حاصل گردیده بود خوب

و یا گر بر خلاف میل شما رنگ تیز تر بود.

 با اضافه نمودن یک مقدار آرد دگر میتوانید رنگ  دلخواه ی تان را

بدست آوردید.

نمک و مرچ و کمی  روغن مایع را نیز علاوه نموده با آب شیر

گرم خمیرنماید. نه سخت و نه نرم هم چنان  روی خمیر را با

پلاستیک بپوشانید. و ساعتی بگذارید . دم راست نماید .

بعد از چند دقیقه ذغاله های کوچک از خمیر برداشته اگر سیمیان

بسیار باریک خوش دارید پس باید خمیر را از آخرین درجه ماشین

 آش بکشید .

و سیمیان متوسط  لازم است خمیررا از درجه چهارم عبور دهید .

مانند آش بریده آرد آن را تکانده روغن را داغ نموده سیمیان را

 دربین روغن  با درجه ملایم سرخ نماید. بقدریکه نسوزد.

همین که سیمیان را بالای روغن داغ انداختید. زود زود توسط 

  پنجه شور دهید.  با هم نچسپد.

سیمیان های بریان شده گی را به ظرف کلان بالای کاغذ بکشید.

و بگذارید سرد  گردد. در بین پلاستیک های جابجا نموده در موقع

لازم به مصرف برسانید.

      آموزش سیمیان با فرشته سید

 

 طرزتهیه سیمیان با تصاویر

 مرحله ی اول سه حصه آرد نخورد ویک آرد سفید با نیم قاشق

رنگ مخلوط نماید.

با اضافه نمودن دوقطره آب رنگ سیمیان را انتخاب نماید. اگر کم

رنگ است . رنگ اضافه نماید. اگر تیز رنگ است . آرد اضافه نماید.

 

آرد نخود و آرد ترمیده را با افزودن  قدری رنگ مخلوط میکنم.

 مرحله ی دوم :

 چند قاشق روغن مایع ـ نمک و مر چ خوشمزه سرخ یا سبز را

علاوه نموده با آب معتدل قشنگ خمیر نماید.

 

خمیر سیمیان تهیه فرشته سید

 

 مرحله سوم  :

ذغاله های کوچک برداشته با استفاده از آرد توسط ماشین آش

 نازک نماید.

خمیر ناز ک شده را از ماشین کشیده فورا به روغن داغ سرخ نماید.

 

سرخ نمودن سیمیان با فرشته سید

 

مرحله ی چهارم :

فورا سیمیان را توسط پنچه از همدیگر دور کنید . و

 مواظب باشید خمیر با هم نچسپد.

  سپس سیمیان بریان شده   را بروی کاغذ بگذارید .روغن آن به

 کاغذ جذب گردد.

سیمیان

 

مرحله پنجم :

 

  سیمیان را بعد از سرد شدن برای مدت طولانی میتوانید در خریطه های پلاستیکی نگهداری و موقع ضرورت به مصرف برسانید. فرشته سید

 

+ نوشته شده در  87/07/19ساعت 11:14 PM  توسط  فرشته کمال   |