Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

 مواد لازم

۱ -  آرد ۱۵۰ گرام

۲- تخم مرغ سه عدد 

۳ - بوره ۱۰۰ گرام

۴ - وانیل چهار قاشق خورد

۵ - مسکه ۱۰۰ گرام

۶ - دارچینی نیم قاشق خورد

۷ - خلال بادام بقدر لازم

۸ - انجیر خشک ۲۰۰ گرام  

۹- بک پلور ، بیگنیگ پودر  یک بسته

۱۰ - پوست لیمو برای خشبوی مقدار کم

 

طرز تهیه

تخم را مکس میکنیم . سپس بوره را علاوه و مسک میکنیم . وانیل ،

و  آرد را  به تدریج اضافه میکنیم .

مواد را خوب مکس میکنیم . سپس مسکه را اضافه میکنم بعد ازمکس

شدن بک پلور ، دارچینی ،  خلال بادام  و انجیر را علاوه میکنیم .

داش را قبلا به ۲۰۰ درجه سانتی گریت داغ نمودن قالب را کاغذ

گرفته روغن چرب میکنیم .

مایع کیک انجیر را ریخته قالب را در طبقه وسطی داش گذاشته بعد

از چند دقیقه حرارت را ۱۷۵  تغیر دهید .

 بعد از سرد شدن کیک را از قالب بیرون آورده نوش جان کنید .

 و بگذارید کیک طلایی گردد .

گوارای وجود شما باد  !

      

 کیک انجیر مطابق نوت فوق تهیه نگردیده !!!

 

 کیک وانیل و کاکوی با انجیر تازه !

نوت

دوستان عزیزم من تا حال این کیک را خودم تهیه ننموده ام .

 نسخه اش را یاداشت گذاشته ام . انشالله طبخ اش میدارم و برای

 شما هم اطلاع میدهم .

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  92/08/08ساعت 5:12 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 


مواد لازمه
۱ - آرد 1 الی 1 نیم گیلاس

۲ - تخم مرغ 4 دانه 
۳ - روغن مایع 1 گیلاس
۴ - بوره 1 گیلاس
۵ - آب نیم گیلاس اگر ماست باشد بهترتر است
۶ - وانیل یک قاشق چایخواری
۷ - بکینگ پودر 2 قاشق چایخواری 
۸ - کنجد خام قدر ضرورت 




طرز تهیه :
ابتدا روغن و بوره را مکس کرده تا کاملا یک سان گردد بعد 4 دانه تخم های مرغ را در داخل آن انداخته و خوب دوباره مکس میکنم 
بعد که خوب مکس شد بکینگ پودر وانیل و آرد را اضافه کرده و خوب مکس میکنم حالا مواد کاملا تیار شده را در قالب چرب کرده
رخته و بالای آن کمی کنجد انداخته و در داش با حرارت 200 درجه  قرار دهید بعد از داش کشیده بسکت کیک شما آماده است نوش جان کنید.

 

 



ارسالی سونیا جان

+ نوشته شده در  90/04/26ساعت 3:41 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 طرز تهیه :

ابتدا کیک ساده  را مطابق دستور های قبلی تهیه نموده از وسط دو نصف کنید .

روی نصف اولی هر مربای دوست دارید . مربای توت زمینی ، مربای سیب ..

 مالیده نصف دیگررا بالایش گذاشته و آهسته آهسته با دست فشار دهید . بهم بچسپند .

کیک مربادار آماده است . با چای نوش جان کنید .

گوارای وجود شما باد !

 

 

 

+ نوشته شده در  88/09/18ساعت 5:23 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 مواد لازم

 ۱-آرد ۵۰۰ گرام

۲- بوره شکر ۸۰ گرام

۳- مسکه ۱۵۰ گرام

۴- تخم یک عدد

۵- شیر ۲۰۰ملی لیتر

۶- یک پاکت خمیر مایه خشک ، یک قاشق خورد

۷- یک گرد نمک

 

طرز تهیه :

آرد ، بوره ،مسکه ، تخم ، شیر و خمیر مایه را با هم مخلوط نموده

خمیر کنید  . و برای مدت ۲۰ دقیقه بگذارید استراحت کند .

سپس پتنوس داش را با روعن چرب کرده ته آن کاغذ هموار کنید .

خمیر را با آرد زده هموار کنید . و روی قالب پهن کنید .

با پنجه روی خمیر سوراخ سوراخ کنید .

آلوبالو را به طور مساویانه بالای خمیر تقسیم کنید . روی آلوبالو ها

خمیر تهیه شده پاشان را بریزید . داش را قبلا به ۲۰۰ درجه گرم کنید

و کیک را در طبقه وسطی بگذارید . حرارت را ۱۷۵ تغیر دهید .

مدت طبخ کیک ۳۰ الی ۳۵ دقیقه را در بر میگیرید .

 

خمیر پاشان

 مواد لازم

۱-  دو گیلاس آرد

۲- نیم گیلاس بوره

۳- ۱۰۰ گرام مسکه

۴- کمی شیر

۵- با نوک قاشق خمیر مایه

۷- ۷۰۰ گرام آلوبالو

 

طرز تهیه خمیر پاشان روی کیک

۱- مواد مذکور را با هم یکجا نموده و مالش دهید . مسکه با آرد

مخلوط گردد . سپس قدری شیر ریخته و خمیر را به شکل پاشان

 تقریبا مانند اوماچ تهیه کنید .

۲- آلوبالو را شسته خسته هایش برطرف کنید . وبرای چند ساعت 

 در بین چلو صاف بگذارید تا کاملا آب اش بچکد .

 

کیک آلوبالو تهیه شده توسط فرشته سید   http://ferishtaseyid.blogfa.com/

کیک الوبالو http://ferishtaseyid.blogfa.com/

کیک آلوبالو تهیه توسط فرشته سید   http://ferishtaseyid.blogfa.com/

 کیک وانیل و کاکوی آلوبالو دار تهیه شده توسط فرشته سید http://ferishtaseyid.blogfa.com/

 

 

blechkuchen ،  ، کیک پتنوسی

 

+ نوشته شده در  88/09/09ساعت 7:30 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

 

 

Motivtorte - Fussball

 منابع مختلف  انترنیتی

کیک های آلمانی

 

 

+ نوشته شده در  88/09/01ساعت 9:7 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کیک وانیل و کاکوی ، کیک لکه دارتهیه توسط فرشته سید

کیک لکه دار تهیه شده توسط فرشته سید

 

 

+ نوشته شده در  88/08/27ساعت 3:7 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 مواد لازم

۱- آرد سفید ۴ گیلاس

۲- روغن یک و نیم گیلاس

۳- بوره یک و نیم گیلاس

۴- تخم سه عدد

۵- شیر یک و نیم گیلاس

۶- بک پلور دو پاکت

۷- کاکوی  ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرام

۸- پودر ناریال دو قاشق کلان

۹- خلال بادام و چهار مغز  بقدر لازم

۱۰ - پسته کوبیده شده اختیاری

۱۱ - پودر پوست لیمو ، یا پوست لیمو رنده شده اختیاری

 

طرز تهیه :

تخم و بوره را مکس کنید . تا وقف کنید . سپس شیر را علاوه کنید .

همین بوره کاملا حل گردید. روغن را بریزید .

بک پلور آرد و هیل را با هم مخطور کرده کم بالای مواد تهیه

 علاوه کنید .

داش قبلا به ۲۰۰ درجه سانتی گریت داغ کنید . ته قالب را روغن

چرب نموده کاغذ بگیرید .

خمیر کیک را ریخته مساویانه هموار کنید . برای مدت ۲ دقیقه

بگذارید . خمیر پهن گردد . کیک را در طبقه وسط داش بپزید .

 در لحظات اخیر حرارت اگر لازم بود کم کنید .

همین که کیک پخته شد و کاکوی را  در بین مایکروفر و یا تفت

آبجوش قبلا حرارت داده شکل مایع درآورید . آن را  بالای کیک

 گرم، ریخته توسط برس روی کیک بمالید .فورا نظر به سلیقه خود

تان جای چهارمغز ها راتعیین کنید

بادام و پودر ناریال را پراکنده پاش دهید .

 چهار اطراف کیک را برطرف نموده  کیک را برش کنید .

و بگذارید سرد گرد . بعد از سرد شدن کیک آماده است نوش

جان کنید.

اشتهای خوب !

 

   کیک کاکوی آراسته شده با چهارمغز بادام و پودر ناریال تهیه شده توسط فرشته جان سید

   کیک شکولاتی تهیه شده توسط فرشته سید

 نوت

حین طبخ لطفا درب داش را باز نکنید . کیک بف نمیکند .

و یک چوبک خلال دنده و یا نوک کارد داخل کیک فرو ببرید .

 اگر خمیر به آن نچسپیده بود کیک ما  پخته است .

 

+ نوشته شده در  88/08/27ساعت 2:48 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 کیک کشمشی

 

+ نوشته شده در  88/08/26ساعت 8:38 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

میدان فوتبال

اینوع کیک را برای در روزتولدی اطفال نازنین که فوتبال را دوست

 دارند  . تهیه و دیزان کنید . روش آن خیلی ساده میباشد .

کیک را مطابق نوت های قبلی تهیه و بپزید !

چهار اطراف کیک را قطع کنید . روی کیک را با پودر پسته

بپوشانید . حصه از دور کیک جدا کردیم . شکولات زده برای

ساختن جال استفاده کنید .

و حصه دیگر را کوچک نموده در کنار بگذارد و بالای آن پاستل

ها تماشا چی بسازید .

خط های روی میدان را با قیماق ( خامه ) ترسیم نماید .

دو نوع پاستیل های متخلف را فوتبالران دو تیم  و دو دیگر رادر

 مقابل جال منحیث گولپیکر قرار دهید .

قدری کیک را کلوله نموده با قیماق و شکولات توپ بسازید .

اطراف پتنوس را پودر ناریال یا شکر کوبیده پاش دهید .

 

 

 

+ نوشته شده در  88/08/26ساعت 3:7 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  زهره عزیز من

سلامهای مرا از راه ها دور ولی قلب های نزدیک پذیرا شوید .

خواهر نازم در افغانستان برای تهیه کریم من یکبار دیدم آشپز مسکه ،بوره ،قیماق وطنی را

خریداری نمود. و از این  مواد خیلی کریم مزه دار برای پودینک تهیه نمود. 

 و برای تهیه کریم کیک معلومات ندارم

چون دور استم . و امکانات ندارم . معذرت خواهرت رابپذیر

 

یک خواهش دوستانه

دوستان عزیز و خانم های ارجمند خوش سلیقه !

 شما هایکه کریم کیک را خودشان در خانه تهیه میدارید خواهش میکنیم . از روی لطف

برای ساختن کریم کیک ما را از رهنمای های شان مستفید گردانند .

با محبت فرشته سید

  چند نوع کیک های کریم دار آراسته شده با میوه های مختلف  را برای شما انتخاب نمودم .

 

 

 

 

+ نوشته شده در  88/08/25ساعت 1:50 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

طرز مکس نمودن سفیدی تخم مرغ برای کیک اسفنجی

 

 

+ نوشته شده در  88/07/27ساعت 1:40 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 سلام دوستان عزیزم !

وب  نازنینم ، خیلی دوست اش میدارم .  دو ساله شد .  و این

هم  نسخه کیک مزه دارش برای شما عزیزان

  

 مواد لازم

 ۱- آرد سفید ۳ گیلاس

 ۲- روغن یک گیلاس

 ۳- بوره یک گیلاس

 ۴-  شیر تازه گاو یک گیلاس

 ۵- تخم دو عدد

 ۶- بیکن پودر یک پاکت  و یا سودا پولی یک قاشق

 

طرز تهیه

تخم ها را مکس کنید تا وکف کند . سپس بوره را علاوه نموده کمی 

مکس کنید . تا کاملا حل گردد . سپس  شیر را بالای آن علاوه نموده

مکس میکنیم. و روغن را علاوه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم .

آرد و بگینگ پودر  کم کم اضافه نموده مکس میکنم. قابل ذکر است

همین که آرد کاملا مخلوط گردید و بیشتر مکسر نکنید !

قالب داش را کاغذ هموار نموده روی کاغذ را با روغن چرب نماید.

خمیر آماده شده به قالب بریزید . منتظر بمانید تا کیک کاکوی نیز

آماده گردد .

 

طرز تهیه خمیر کیک کاکوی :

۱- آرد شکولاتی ۱۳۰ گرام

۲- تخم یک بیضه

۳- روغن مایع ۵۰ گرام

 ۴- از نیم گیلاس کمتر = ۳۰ ملی لیتر

 

 طرز تهیه :

آرد ،  تخم ، روغن و  شیر را در بین ظرفی مناسب ریخته برای مدت

کوتاه مواد متذکره با هم مخلوط شوند . مکسر کنید .

سپس خمیر تهیه شده را طوریکه به تصویر میبیند .

بالای خمیر دیگر داخل قالب داش به  منظم و مستقیم  باید بریزیم !

لازم است قبلا با دسته قاشق یک خط راست روی خمیر قالب ایجاد

کنیم . و خمیر شکولاتی را منظم بالای آن بریزیم . با دسته قاشق

خمیر نورمال را نسبتا به دو طرف حرکت دهید . تا باشد

کمی جای برای خمیر شکولاتی فراخ  گردد  .   زمانیکه این مرحله را

به موفقیت سپری نمودید . و هر دو خمیر داخل قالب جاگرین گردید .

قسمت هایکه زیبا به نظر نمیرسد . با نوک قاشق بردارید . 

 روی خمیر از طرف بالای به طرف پایین با در نظر داشت مسافه 

 خط های عمودی ها بکشید .

 داش را از قبل به ۲۰۰ درجه سانتی گریت گرم نموده قالب را داخل

داش در طبقه وسطی بگذارید . همین که کیک پف کرد .

 حرارت ۱۷۵ درجه نموده میگذاریم کیک پخته گردد. که اکثرا ۲۵

دقیقه وقت  را در بر میگیرد. کیک باید رنگ قهویی روشن را بگیرید

حرارت ۵۰ درج و بگذارید . نوک کارد را داخل کیک فرو ببرید .

اگر نوک کارد بدون خمیر بود کیک پخته است .

 بگذارید کیک در بین داش سرد گردد.

 کیک را برش نموده با چای میل کنید !

 

 

  کیک کاکودار  تهیه فرشته سید . Schoko-Kuchen

  


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/06/19ساعت 1:3 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

به زودی انشالله

 کیک زردک تهیه فرشته سید

  کیک زردک تهیه فرشته سید

 

+ نوشته شده در  88/06/09ساعت 1:0 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

  

 مواد لازم

 ۱- یک پاکت بسته آرد شکولاتی  ۴۱۰ گرام

 ۲- کاکو ۷۵ گرام

۳- ۱۵۰ گرام روغن مسکه

۴- سه بیضه تخم

۵- شیر ۱۰۰ میلی لیتر

۶ - پودر بوره مخلوط با قدر دارچینی ،  با پودر ناریال 

 هر کدام را دوست دارید .

 

 طرز تهیه

آرد ، مسکه ، تخم و شیر را در بین کاسه ریخته و مخلوط کنید .

 ته قالب مدور کیک را چرب نموده قدر آرد پاش دهید . سپس مواد تهیه

را ریخته و به یک سطح هموار کنید .

داش را قبلا به ۱۸۰ درجه  سانتی گریت داغ نموده قالب را در طبقه

وسطی قرار دهید .

بعد از ۱۵ دقیقه حرارت ۱۶۰ درجه تغیر آورده اجازه دهید . کیک  به

آهسته گی بپزد . اکثرا مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه را در برمیگیرید .

بعد از این کیک سرد گردید آن را قالب جدا کنید .

روی کیک پودر بوره و پودر ناریال پاش دهید .

کاکوی را گرم نموده در بین قالب ها بریزید تا سرد شده شکل بگیریند .

هنگام سرویس کاکوی های قالب زده شده را روی کیک چیده و کیک را

سروبس نماید .

 

  

 

    

 

 نوت

 اگر مواد مایع کیک با ۱۰۰ ملی لیتر هدایت داده شده غلیظ به نظر

میرسد . مانع ندارد اگر از مقدار بیشتر شیر که شیرنی بوره را محو

نکند استفاده کنید .

۲ -  اگر قالب ها به دسترس ندارد . کاکو را قالب بزنید . کاکو را گرم

نموده در بعضی قمست های کیک بریزید .

۳- بوره و پودر ناریال در بین قوطی مواد کیک شامل نمیباشد .

شما خود آن را تهیه کنید .

 

+ نوشته شده در  88/06/09ساعت 0:55 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 کیک کاکوی

 کیک کاکوی تهیه فرشته سید

 

+ نوشته شده در  88/06/06ساعت 1:5 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد لازم همه در بین قوطی موجود میباشد . صرف مطابف دستور عمل

کنید .

 

  کیک لی لی فی  تهیه فرشته سید

 لی لی پری

 

Prinzessin Lillifee Muffins

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/06/06ساعت 0:56 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

  کیک ،  گل گلاب  تهیه شده توسط فرشته سید . برای سالگره یک نفر بسیار مهم

 

  

 Backform "Rose"

 قالب کیک گل گلاب

 

+ نوشته شده در  88/06/06ساعت 0:52 AM  توسط  فرشته کمال   | 

  

مواد لازم

۱- تخم مرغ ۳ عدد


۲-  روغن  مایع یک گیلاس


۳-  ماست   یک گیلاس

 (ماست  ک مثل فرنی است )  و زیاد سخت نیست.


۴-  بک پودر یک پاکت


۵- آرد جواری

   بقدر  که  مایع  کیک ما مثل  فرنی شود  .نه زیاد سخت شود و نه  شل

۶- بوره ( شکر ) دو گیلاس
               
  (بور ه  را  شربت میکنیم .برای  شربت  )

   طرز تهیه

                                 
۱- تخم را  با مکسر میزنم که رنگ   آن‌  روشن  شود .

۲-بعدا  روغن را اضافه  میکنیم  میکس میکنیم.


۳- ماست  را اضافه  میکنیم .


۴-ارد  بک پودر  را  ایلک  میکنیم  و به مو ا د  میکس  شد ه  مخلوط  میکنیم .


مود  را  در قا لب  که  چرب شده   میریزیم  و  داخل  دا ش  که  از قبل  گرم 

 شده  به درجه    ۱۸۰   میگذاریم  تا  که  روی  کیک  طلا یی   شود .

بعدا  شربت  رقیق  که  اما د ا  کردیم  بالای  کیک  داغ   میریزیم .و   رو یش 

را  با پسته  و  هیل  تزیین میکنیم.

 

 


نکته:-  مواد  کیک   را دخل  قا لب  ضخیم  نریزد  داخلش خته  نمیشود .

و  این  کیک  پوف  زیاد  نداره

 ریختن  شربت زیاد  روی  کیک  را  خمیر  میکند .

 

 

+ نوشته شده در  88/05/12ساعت 8:18 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

مواد لازم

۱- تخم مرغ ۶الی ۸ عدد

۲- آرد ترمیده یک گیلاس  

۳- کارن فلور دو قاشق نان خوری ( Maizena )

۴- شکر یک گیلاس سر پر

۵- بیکینگ پودر نیم قاشق نانخوری

یا یک پاکت

۶- وانیل کمی یا مقداری پودر لیمو

۷ - روغن مسکه نیم گیلاس

 

 

طرز تهیه کیک اسنفجی

ابتدا زردی و سفیدی تخم را به از هم جدا میکنیم .

زردی ها مکس نموده بعدا مقداری بوره را علاوه نموده خوب

مخلوط میکنیم .

بعدا سفیدی تخم مرغ را نیز خوب مکس نموه بعدا مقداری بوره

باقی مانده را علاوه نموده تاقتیکه بالا آمده و رنگ سفید را

 به خودبگیرید و کاملا غلیظ گردد به اندازه ی از مکسر به

آسانی نریزد . بعدا سفیدی وزردی را با هم مخلوط میکنیم

در ظرف دیگر آرد ترمیده کارن فلور و بکینگ پودر را مخلوط

نموده آهسته آهسته بالای سفیدی و زردی تخم را با هم یکجا

نموده بودیم علاوه نموده توسط قاشق مخلوط میکنیم.

مایع خوشبو کننده و روغن مسکه  را نیز علاوه نموده خمیر کیک

را در قالب که ۱۰ سانتی طول و ۲۶ سانتی عرض  داشته انداخته

وبرای ۳۰ دقیقه به حرارات ۱۸۰ درجه میگذاریم .

در جریان که کیک به داخل داش (فر ) است لطفا در داش را باز

نکنید . کیک خوب بلند نمیشود

http://ferishtaseyid.blogfa.com/

 http://ferishtaseyid.blogfa.com/

 

 

 

+ نوشته شده در  88/04/19ساعت 8:50 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 سلام عزیزان

یک نام برای این کیک انتخاب نماید .

 زیرا کیک مربادار زیاد است .

 این کیک را خودم تهیه نموده ام اسم را چی بنویسم ؟

اسم باشد سفیدی روی کیک مطابقت نماید .

برفی  به نظر شما چطور است ؟

 

 مواد لازم

۱- آرد سفید سه ګیلاس

۲- تخم سه عدد

۳- روغن یک ګیلاس پر

۴- بګ پلور یک پاکت بیګنیک پودر

۵- شیر یک گیلاس

۶- بوره دو گیلاس

۷- دارچینی یک قاشق چای خوری

۸- مربای سیب  یا آلوبالو

(سرخ رنګ باشد )

طرز تهیه

تخم را مکس نماید .  یک ونیم گیلاس بوره را علاوه نماید . بعد از

 مخلوط شدن شیر اضافه نماید . همین که بوره کاملا حل ګردید

 روغن را علاوه نموده را  آرد را بک پلور مخلوط نموده  کم کم

 اضافه نماید .

روغن را در آخر اضاف نموده داش ( فر ) قبلاً با درجه ۲۰۰ ګرم

نموده کیک را در پتنوس داش ریخته برای نیم ساعت داخل داش

بګذارید . حرارت ۱۸۰ درنماید .

بعد از سرد شدن کیک آن را  لوز یا چارکنج برش نموده  هر توته

 را از وسط کارد زده بین اش مربا بمالید . روی هم قرار دهید .

نیم  گیلاس بوره را کوبیده با هیل و دارچینی کوبیده شده مخلوط

نموده روی کیک ها پاش دهید .

با چای نوش جان نماید .

 

 کیک مربادار تهیه توسط فرسته سید

   

 عزیزان شما برای روی کیک از این نوع بوره پودر شده با طمع

دارچینی است  بنام aroma zucker zimt  مخصوص کیک و

کلچه میباشد .استفاده نماید .

 

لغات

 بوره  شکر

داش   فر

 

+ نوشته شده در  87/11/25ساعت 4:13 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کیک اسفنجی sponge cake

سلام دوستان نازنینم !

امروز پست جدید کیک اسفنجی خارجی است . من آموختم خیلی مزه

داراست . شما هم امتحان نماید. من برای آسانی کار شما مقدار ها را

به گیلاس تبدیل نموده ام .

 

    کیک اسفنجی شکولات دار تهیه شده توسط فرشته سید

      

   

کیک اسفنجی را از وسط برش نموده کریم میگذاریم .

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/10/28ساعت 1:19 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کیک ساده با طعم کینو !

 

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/09/29ساعت 1:30 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 کلچه ی عسلی چارمغزدار

 

 کلچه ی عسلی تهیه فرشه سید

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/09/16ساعت 3:21 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 کیک کشمشی

 کیک کشمشی تهیه فرشته سید

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/09/07ساعت 0:31 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

کیک ساده

این مرتبه اندازه ی مواد لازم کیک  را

توسط گیلاس مینوسم. 

برای عزیزانم که وسایل اندزه گیری

درسترسی نداشته باشند هم قابل استفاده

باشد. مگر یک نکته همان یک پیمانه را

برای همه مواد کار بگیرید.

 

مواد لازم

1- آرد سفید یک و نیم گیلاس 

2 - روغن یک گیلاس سر خالی

3 - بوره یک گیلاس

4 - یک  گیلاس شیر تازه سرخالی

5 - تخم پنج عدد

6- بیکن پودر از یک پاکت کمتر

 و

یا سودا پولی یک قاشق

7 - کارن فلور دو قاشق کلان

 

طرز تهیه :

تخم ها را مکس نموده بوره را علاوه میکنیم.

بعد از چند دقیقه شیر را بالای آن علاوه

 نموده باز هم کمی مکس میکنیم.

و روغن را اضافه میکنیم . آرد کم کم

اضافه نموده مکس میکنم. قابل ذکر است

بعد از این که بالای مواد مکس شده آرد

و بیکن پودر را علاوه میکنیم .

بخاطر مخلوط شدن آرد باید بسیار کم از

مکسر استفاده نمایم . آرد چسپناک نشود.

داش را قبلا باید به درجه ۲۰۰ گرم کنید .

قالب داش را کاغذ هموار نموده روی کاغذ

را با روغن چرب نماید.

خمیر آماده شده به قالب بریزید .

که این مقدار خمیر به یک قالب کافی است .

قالب به طبقه وسطی   داخل داش گذاشته 

بعد از۱۰ دقیقه کیک بلند میشود.

حرارت ۱۷۵ درجه نموده میگذاریم کیک پخته

گردد. که اکثرا ۲۵ دقیقه وقت  را در بر

میگیرد. کیک باید رنگ قهویی روشن را

بگیرید

حرارت ۵۰ درج و بگذارید . کیک در بین

داش سرد گردد.

این نسخه کیک بسیار ساده و خوش مزه

میباشد. شما میتوانید . بعد از توته

نمودن کیک بالای آن عسل ،پودرناریال

را نیز اضافه کنید. کیک بسیار شکل زیبا

را بخود میگیرد.

و یا قبل ازاین کیک رابه داش داخل نماید

بالای آن خلال بادام بریزید.

 

       کیک ساده تهیه فرشته سید

 

       کیک ساده

 

      گیلاس اندازه گیری

      کیک ساده و کلچه تهیه فرشته سید

    کیک ساده

 نوت

همین مقدار را با مزه دگر امتحان کنید .

۱- همه همین مواد را که به کیک ساده در

نظر گرفتیم. به استثنای شیر که به عوض

شیر از ماست گاوی تازه استفاده میکینم.

۲- ۱۵۰  گرام ماست برای همین مقدار مواد

 کافیت میکنید.

۳- برای بوی خوش و مزه  بهتر کیک از پودر

پوست و یا روغن پست لیمواستفاده میکنیم.

ویا اکثرا لیمو نارنج و یا کینو به خانه

میباشد. که میتوانیم کمی پوست آنهارا

تراشیده با مواد آماده شده کیک یکجا

مخلوط نمایم.

پوست لیمو نارنج و یا کینو را رنده شده

و مورد بوی خاص را  به کیک میبخشد.

۴- همین مقدار مواد را دربین قالب چهارکنج

با مدور ریخته مدت ۴۰ دقیقه طبخ کنید .

دبلتر میاید .

 

+ نوشته شده در  87/06/26ساعت 1:31 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

+ نوشته شده در  86/11/29ساعت 6:14 PM  توسط  فرشته کمال   |